Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πάρντιου: «Έπρεπε να είναι καλύτερα τα αποτελέσματα»

 

Ο προπονητής του Άρη μίλησε ενόψει της σημαντικής αναμέτρησης για την 11η αγωνιστική της Super League κόντρα στον Ατρόμητο (5/11, 19:00, ΕΡΑΣΠΟΡ) κάνοντας, μεταξύ άλλων… αυτοκριτική.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι απογοητευτικό γιατί το επίπεδο απόδοσής μας ήταν αρκετά υψηλό. Είχαμε περισσότερες ολοκληρωμένες πάσες και ευκαιρίες σε σχέση με κάθε άλλη στιγμή στη σεζόν. Καμιά φορά χρειάζεται και η τύχη, να σου χαμογελάσει ο Θεός. Ελπίζω ότι αυτή τη φορά θα μας χαμογελάσει η τύχη, θεωρώ όμως ότι η ομάδα είναι πιο συμπαγής και ξέρουμε τι κάνουμε.

Δε νομίζω ότι το πρόβλημά μας είναι ψυχολογικό. Οπωσδήποτε θέλεις να σκοράρεις, προσωπικά δεν μπορώ να σκοράρω καθώς είμαι στον πάγκο. Γενικά είναι απογοητευτικό να δημιουργείς και να μη σκοράρεις. Θεωρώ ότι πρέπει να συνεχίσουμε να δημιουργούμε και μάλιστα να κάνουμε περισσότερες ευκαιρίες. Έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές των οποίων την ποιότητα θέλουμε να δουλέψουμε περισσότερο. Έχουμε τον Γκρέι που σκοράρει αλλά και τον Ζερβινιό ο οποίος δεν έπαιξε την περασμένη αγωνιστική λόγω μιας περίεργης απόφασης».

Για την απογοήτευση των φιλάθλων μετά την ισοπαλία με τον ΟΦΗ:

«Το καταλαβαίνω. Ως προπονητής δεν θα κρυφτώ πίσω από το γεγονός ότι (βάσει απόδοσης) θα έπρεπε τα αποτελέσματα να ήταν καλύτερα. Πιστεύω όμως ότι η ομάδα εξελίσσεται και βελτιώνεται. Προσπαθώ να ανεβάσω την ψυχολογία των παικτών μου για να αποδείξουμε στους φιλάθλους μας ότι είμαστε δυνατή ομάδα. Πιστεύω ότι ακόμη και ο πιο σκληρός επικριτής μας παραδέχεται ότι κάναμε ένα σκληρό παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό και ότι με τον ΟΦΗ κυριαρχήσαμε στο γήπεδο».

Για την απόδοση του Πίτερ Ετέμπο και την προσωπική δικαίωσή του για το επίπεδο εμφανίσεων του Νιγηριανού:

«Πολλές φορές όταν μπαίνουν οι φίλαθλοι στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν ένα παιχνίδια βλέπουν την αποφασιστικότητα, τη δύναμη και το πάθος ενός παίκτη, υπάρχουν όμως και στοιχεία που δεν μπορούν να δουν. Αυτό που μας έδωσε ο Ετέμπο είναι καθοδήγηση. Οδηγεί την ομάδα και είναι φανερό ότι η ομάδα νιώθει σιγουριά. Η παρουσία του είναι καθοριστική μετά απώλεια του Ντουκουρε.

Θέλω να προσθέσω ότι δεν θα ήθελα να χάσω την πίστη των οπαδών μας. Μετά τον αγώνα με τον ΟΦΗ παρατήρησα τις αποδοκιμασίες του κόσμου τη στιγμή που χειροκροτούσα. Το δικό μου χειροκρότημα δεν ήταν έλλειψη σεβασμού. Στην Αγγλία θεωρείται σημάδι αδυναμίας αν μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα δεν χειροκροτήσεις τους φιλάθλους που ήρθαν στο γήπεδο. Προσωπικά τους ευχαρίστησα για την υποστήριξή τους. Πάντα θα τους χειροκροτώ κι εύχομαι να μην τους αναστατώνω. Πρέπει να καταλάβουν ότι είναι ένδειξη σεβασμού στο πρόσωπό τους. Πάντα θα έχω τον ανδρισμό και τη δύναμη να τους χειροκροτώ μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα γιατί θεωρώ ότι πρέπει να τους ευχαριστώ για τη στήριξή τους».


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Με σημαντικές απουσίες ο Παναιτωλικός

admin

Η απονομή του Πρωταθλητή Ευρώπης Πετρούνια (video)

admin

Ρίγος… Η απονομή του χρυσού μεταλλίου στον Λευτέρη Πετρούνια και η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου!

admin