Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

“Πάτησαν” κορυφή Ηλιούπολη και ΑΕΛ | Στο… ρελαντί η ΑΕΚ Β’

 

H Λάρισα με την νίκη με 2:0 επί του Απόλλων στο Θεσσαλικό ντέρμπι αναρριχήθηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του Α’ Ομίλου. Μεγάλο διπλό της Ηλιούπολης (1:0) επί του Ολυμπιακού Β’ στο “Ελ Πάσο”. Στο “ρελαντί” η “Ένωση” πέρασε με 3:1 το εμπόδιο του ΠΑΟ ΡΟΥΦ για τον Β’ Όμιλο.

Ολυμπιακός Β’ – Ηλιούπολη 0:1

Στο 37ο λεπτό της αναμέτρησης ο Περιστερίδης ανέτρεψε τον Βοΐλη και ο Ολυμπιακός Β’ κέρδισε πέναλτι. Ο παίκτης των “ερυθρολεύκων” πήρε ο ίδιος την ευθύνη αλλά ο τερματοφύλακας της Ηλιούπολης απέκρουσε! Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους η Ηλιούπολη προηγήθηκε με πλασέ το Μπαστακού, από το ύψος του πέναλτι.

Ολυμπιακός Β (Οκκάς): Παπαδούδης, Μπα (79′ Ιμπαγάσα), Καλογερόπουλος, Αποστολόπουλος, Νταμπό, Νίκολιτς, Μαυρουδής, Μαρίνος (60′ Σαπουντζής ,67′  Καρακούτης), Βοΐλης, Κωστή (78′ Βλαχομήτρος), Κινκουέ.

Ηλιούπολη (Παντέλης): Περιστερίδης, Κρητικός, Μουριέλ, Τριανταφυλλάκος, Τσαφταρίδης, Βασιλείου (8′ Ματσούκας, 59′ Κρέτσι), Πολίμος, Μπαστακός, Μπουσάι, Γκοτσούλιας, Βάρκας.

ΑΕΚ Β’- ΠΑΟ ΡΟΥΦ 3:1

Ο Κορομηλάς έκλεψε την μπάλα στο κέντρο, τροφοδότησε τον Χριστόπουλο και αυτός με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ για την “Ένωση” στο 27′. Ο Γερολέμος άγγιξε το 2:0 για την ΑΕΚ στο 41′ αλλά ο τερματοφύλακας του Ρουφ, επενέβη σωτήρια. Στο 59′, χέρι Χατζηλάμπρου, εύστοχη εκτέλεση πέναλτι Χριστόπουλου και 2:0 για την ΑΕΚ. Έξι λεπτά αργότερα η “Ένωση” πέτυχε και τρίτο τέρμα με τον Κουνάδη. Το μόνο που κατάφερε ο ΠΑΟ ΡΟΥΦ ήταν να μειώσει σε 3:1 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Βερνάρδου.

ΑΕΚ Β (Οφρυδόπουλος): Γκίνης, Σταμούλης, Κάτσικας, Ντάικο, Παρράς, Πάπα, Κορομηλάς, Σκόνδρας, Γερολέμου, Ευθ. Χριστόπουλος, Απ. Χριστόπουλος.

ΠΑΟ Ρουφ (Σταυριανός): Κουνάδης, Χατζηλάμπρος, Καμί, Πανουργιάς (66′ Σμίλτος), Κατσούλης, Ζαχάρος, Καλλέργης, Βενάρδος, Παπουτσογιαννόπουλος, Τσιάβος (46′ Κονέ), Τασιουλής (46′ Κυριαζής).

Απόλλων Λάρισας-ΑΕΛ 0:2

Στο 34′ η ΑΕΛ βρήκε το τέρμα, μετά από πάσα του Παπαγεωργίου, ο Πεντρόσο από κοντά με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1:0. Με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα η Λάρισα με όμορφο σουτ του Όγκμποε διπλασίασε τα τέρματά της.

Απόλλων Λάρισας (Μόρας): Μέλι, Λούκας Γκαρσία, Σιατραβάνης, Σταματής, Γιαννίτσης, Λίταινας, Καλούσης, Χαλατσής (46′ Κοτσανούλης), Ντ’ Αγκοστίνο, Ζαχαράκης, Κλιγγόπουλος.

ΑΕΛκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Θ. Παπαγεωργίου, Μαϊδανός, Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης, Πλέγας (75′ Μαυριάς), Κ. Παπαγεωργίου, Θωμαΐδης, Όγκμποε, Πεντρόσο, Νικολιάς (43′ Νίνο).


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Ντούμας: «Τώρα πια, κοιτάζω και τους Ολυμπιακούς Αγώνες»

admin

Το Ipsilantis Trail επιστρέφει

admin

Διασυλλογικοί Αγώνες: Εξαιρετικός Γκαραγκάνης με 10.19 (2,4) στα 100μ.

admin
Translate »
×