Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πήρε αυτό που άξιζε η Μπέτις

 

Σε ένα παιχνίδι… ακατάλληλο για καρδιακούς, η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι κατάφερε να κάνει ολική ανατροπή στο “Μανουέλ Μαρτίνεθ Βαλέρο”, επικρατώντας με 3:2 της Έλτσε για την 23η αγωνιστική της La Liga.

Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν την Μπέτις στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και πέτυχαν δύο γρήγορα γκολ. Στο 7ο λεπτό ο Φιντέλ ευστόχησε από τα 11 μέτρα και δύο λεπτά αργότερα (9′) ο Λούκας Μπογέ σκόραρε ένα πανέμορφο τέρμα, με μακρινό πλασέ. Οι Ανδαλουσιάνοι δεν κατάφεραν να αντιδράσουν άμεσα, όντας “σοκαρισμένοι” από το 2:0 των ουραγών και πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς αξιόλογη φάση.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αποφασισμένοι. Στο 50′, ο Χοακίν έκανε ωραία ατομική ενέργεια, ωστόσο το σουτ του απομακρύνθηκε από αμυντικό, λίγο πριν καταλήξει στα δίχτυα. Στο 58ο λεπτό η Έλτσε έμεινε με 10 παίκτες και λίγα λεπτά αργότερα (65′) ο Μπόρχα Ιγκλέσιας μείωσε από την “άσπρη βούλα”. Στο 68′, η Μπέτις ισοφάρισε σε 2:2, με τον Μιράντα να σκοράρει με δυνατό, διαγώνιο σουτ.

Τα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού μετατράπηκαν σε… θρίλερ. Στο 89ο λεπτό ο Ιγκλέσιας νικήθηκε από τον Μπάντια σε εκτέλεση πέναλτι και στην επαναφορά ο Γουίλιαν Χοσέ αστόχησε, με τον αντίπαλο γκολκίπερ να είναι εξουδετερωμένος. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ρόκο έκανε πέναλτι και δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 90+5′, ο Γουίλιαν Χοσέ έστησε την μπάλα στα 11 μέτρα και ολοκλήρωσε την ανατροπή της ομάδας του.//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Ράσφορντ: «Είμαι στόχος τους τελευταίους μήνες, αυτή η κατάσταση πρέπει να σταματήσει»

admin

Η Γαλλία παρέλαβε την Ολυμπιακή Φλόγα

admin

Κανονικά στην δωδεκάδα του Ολυμπιακού ο Πετρούσεφ

admin