Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πήρε με άνεση τη Λονδρέζικη “μάχη” η Φούλαμ

 

Οι “κότατζερς” επικράτησαν με 3:0 της Κρίσταλ Πάλας, η οποία έμεινε με 9 παίκτες από το 57ο λεπτό, στο “Σέλχαστ Παρκ” και επανήλθαν στις νίκες έπειτα από δύο μήνες. Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα έφτασε τους 22 βαθμούς και “έπιασε” τη Λίβερπουλ στην 7η θέση, με την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ, όμως, να έχει δύο παιχνίδια λιγότερα.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Στο πρώτο 20λεπτο του παιχνιδιού δεν υπήρχαν σημαντικές φάσεις, με τη Φούλαμ να έχει την κατοχή, να πιέζει τους γηπεδούχους και να προσπαθεί να βρει πρώτη γκολ. Στο 26′, η Κρίσταλ Πάλας απείλησε για πρώτη φορά και έφτασε κοντά στο γκολ. Ο Τζόρνταν Αγιού μπήκε στην περιοχή, όμως το κοντινό σουτ του σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 32ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι άνοιναν το σκορ. Ο Τετέ έκλεψε, έδωσε στον Μίτροβιτς, ο οποίος έβγαλε σέντρα ακριβείας στον Κόρδοβα-Ρέιντ, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με δυνατή κεφαλιά. Τρία λεπτά αργότερα (35′) οι “αετοί” έμειναν με 10 παίκτες, εξαιτίας της αποβολής του Μίτσελ και η Φούλαμ πίεζε όλο και περισσότερο την ομάδα του Πατρίκ Βιεϊρά.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός ήταν αισθητά πεσμένος και οι δύο ομάδες δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για γκολ στην αντίπαλη εστία. Στο 57ο λεπτό η Κρίσταλ Πάλας έμεινε με 9 παίκτες, καθώς ο Τόμκινς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Από εκεί και έπειτα οι γηπεδούχοι… κλείστηκαν στα καρέ τους, προσπαθώντας να μη δεχτούν άλλο γκολ και προσπαθούσαν να παίξουν με αντεπιθέσεις, όσο η Φούλαμ τους “σφυροκοπούσε”. Στο 62′, ο Αντρέας Περέιρα επιχείρησε ένα δυνατό σουτ από τα όρια της περιοχής, όμως η πορεία της μπάλας σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι. Στο 64′, ο Μίτροβιτς βρέηκε σε πλεονεκτική θέση και έκανε ένα ωραίο πλασέ, το οποίο έδιωξε σε κόρνερ ο Γκουαΐτα. Στο 71ο λεπτό η Φούλαμ βρήκε το δεύτερο γκολ που έψαχνε. Ο Περέιρα εκτέλεσε ένα κόρνερ, ο Μίτροβιτς πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Ριμ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κοντινό σουτ. Στο 80′, ο Σέρβος επιθετικός βρήκε κι αυτός δίχτυα και “έγραψε” το 3:0 για τους φιλοξενούμενους. Ο Περέιρα σέντραρε, ο Γουίλιαν βρήκε τον Μίτροβιτς και αυτός σκόραρε με κοντινή κεφαλιά.

ΓΚΟΛ: 32′ Κόρδοβα-Ρέιντ, 71′ Ριμ, 80′ Μίτροβιτς
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 20′, 57′ Τόμκινς
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 35′ Μίτσελ, 57′ Τόμκινς
ΔΟΚΑΡΙΑ: 26′ Αγιού / 62′ Περέιρα
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ: Η Κρίσταλ Πάλας είναι η τρίτη ομάδα που δέχεται δύο κόκκινες κάρτες σε αγώνα Boxing Day, μετά τις Τσέλσι (2007) και Στόουκ (2013).//

Κρίσταλ Πάλας (Πατρίκ Βιεϊρά): Γκουαΐτα, Μίτσελ, Τόμκινς, Άντερσεν, Κλάιν (67′ Γουόρντ), Έζε (60′ Ρίτσαρντς), Σλουπ (84′ Ρίντεβαλντ), Ντουκουρέ (84′ Μιλιβόγιεβιτς), Ολισέ (84′ Χιουζ), Αγιού, Ζαχά

Φούλαμ (Μάρκο Σίλβα): Λένο, Τετέ, Ριμ, Ντιόπ, Ρόμπινσον, Ριντ, Κόρδοβα-Ρέιντ (81′ Γουίλσον), Περέιρα (85′ Χάρις), Γουίλιαν (81′ Τζέιμς), Παλίνια (75′ Κέρνι), Μίτροβιτς (85′ Κάρλος Βινίσιους)

Οι παίκτες της Φούλαμ μπήκαν στο γήπεδο με ζακέτες με το όνομα του Τζορτζ Κοέν, παλαίμαχου “θρύλου” της ομάδας, ο οποίος απεβίωσε πριν από τρεις μέρες (@FulhamFC Twitter)

Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Φετινό ρεκόρ και έκτη θέση για την Τζένγκο στη Σανγκάη

admin

Φοβερή κούρσα από Φίτσιου και Κοντού | Ασημένιο μετάλλιο στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών (video)

admin

Μέχρι το 2026 στην Παρτίζαν ο Ομπράντοβιτς

admin