Image default
MEDIA

Παγιδευμένοι: Η είσοδος του Γεράσιμου Μαρκέτου ταράζει τα νερά

Παγιδευμένοι: Η είσοδος του Γεράσιμου Μαρκέτου ταράζει τα νερά

Ο Στέφανος Κυριακίδης θα κάνει πολύ σύντομα την είσοδο του στη σειρά «Παγιδευμένοι» και θα φέρει μεγαλύτερες ανατροπές στο προσκήνιο. Ποιος είναι όμως ο Γεράσιμος Μαρκέτος και πόσο κομβικό ρόλο θα παίξει στις εξελίξεις της σειράς;

Mάθε τα πάντα για τον Γεράσιμο Μαρκέτο

Ο Γεράσιμος, στην σειρά, Παγιδευμένοι, είναι ο πατέρας του Σπύρου, χρόνια απομακρυσμένος και χωρίς καμία επαφή με την οικογένειά του. Γεννήθηκε στην Κεφαλλονιά, αλλά όταν ήταν ακόμη μικρός ήρθε στον Πειραιά και έμπλεξε με τη νύχτα και τη μαφία.

Παντρεύτηκε και έκανε παιδιά, ενώ ήταν φυγάς και είχε βρει καταφύγιο στη γενέτειρά του. Αφού πέρασε πολλά χρόνια μεταξύ Πειραιά και Κεφαλλονιάς, συνελήφθη από τον αδελφό του που ήταν αστυνομικός, αλλά αθωώθηκε.

Παγιδευμένοι: Η είσοδος του Γεράσιμου Μαρκέτου ταράζει τα νερά

Μετά από αυτό, ο Σπύρος δεν άφησε ξανά τον πατέρα του να έχει επαφή με την οικογένειά του. Ο Γεράσιμος, όμως, πάντα τους παρακολουθούσε από μακριά. Τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στη φυλακή, αλλά εξακολουθεί να γνωρίζει και να ελέγχει όλα όσα συμβαίνουν στον υπόκοσμο της περιοχής.

Μήπως ήρθε η ώρα να επέμβει και να βοηθήσει την οικογένειά του με τον τρόπο που εκείνος γνωρίζει καλύτερα; Κι όμως ο Δημήτρης επισκέπτεται τον παππού του τον Γεράσιμο στη φυλακή, στα επόμενα επεισόδια της σειράς, Παγιδευμένοι και ζητά τη βοήθεια του και αυτό φυσικά χωρίς να ενημερώσει τον πατέρα του.

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Παγιδευμένοι: Η είσοδος του Γεράσιμου Μαρκέτου ταράζει τα νερά appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Χρήστος Γκόγκος

Σχετικές αναρτήσεις

Έγραψε ιστορία ο Λευτέρης Πετρούνιας – Στην κορυφή της Ευρώπης για 7η φορά

admin

Μέμος Μπεγνής: Πρωταγωνιστής στο «Ταμπού» – Ο ρόλος του

admin

Tο Ναυάγιο: «Δεν μπορώ να το πιστέψω, Θεέ μου…»

admin