Image default
MEDIA

Παράδεισος Κυριών Spoiler: Ο εφιάλτης της Μιράντας ζωντανεύει

Παράδεισος Κυριών Spoiler: Ο εφιάλτης της Μιράντας ζωντανεύει μπροστά της

Η Μιράντα έχει ένα πονεμένο παρελθόν στην σειρά, ο Παράδεισος των Κυριών. Η ηρωίδα όταν ήταν σε εφηβική ηλικία είχε γεννήσει ένα παιδί, όπου ένας άνδρας, όπως είδαμε και σε προηγούμενο επεισόδιο, της το πήρε μέσα από την αγκαλιά της.

Η Μιράντα βιώνει ξανά έναν γολγοθά

Αυτός ο άνθρωπος είναι ο αστυνομικός, που ανέλαβε την υπόθεση της δολοφονίας του Αριστείδη. Η Μιράντα βλέποντας τον τα έχασε και ο εφιάλτης της ζωντάνεψε ξανά. Η ίδια κατέρρευσε καθώς στο μυαλό της ήρθαν εικόνες από το παρελθόν που την πονάνε. Που κατέληξε αυτό το παιδί και σε ποια χέρια το παρέδωσε ο συγκεκριμένος άνδρας;

Παράδεισος Κυριών Spoiler: Ο εφιάλτης της Μιράντας ζωντανεύει μπροστά της

Η συνέχεια προβλέπεται συγκλονιστική και η ιστορία της Μιράντας θα ξεδιπλωθεί σύντομα στην σειρά, Ο Παράδεισος των Κυριών και θα συγκινήσει το τηλεοπτικό κοινό. Θα καταφέρει η Μιράντα να κρατήσει στην αγκαλιά της το παιδί της ή όχι; Το μόνο σίγουρο είναι πάντως πως η ηρωίδα βλέποντας τον συγκεκριμένο άνδρα, λόγω της υπόθεσης του Αριστείδη,  βιώνει και πάλι τον εφιάλτη, που της στοίχησε την ζωή.

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Παράδεισος Κυριών Spoiler: Ο εφιάλτης της Μιράντας ζωντανεύει appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Χρήστος Γκόγκος

Σχετικές αναρτήσεις

Ψυχοκόρες: «Είναι δικός μου γιος κι όσο…»

admin

Η Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά: Τι ρόλο θα παίξει ο γιος της Θεοφανώς;

admin

Σασμός: Ο Αστέρης τυλίγεται στις φλόγες – «Βοήθεια»

admin