Image default
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Παράτησε την tv, έγινε πιλότος: Η Ιζαμπέλα Κογεβίνα τα άλλαξε όλα & ποζάρει περήφανη με την επιβλητική στολή της

Στροφή στην καριέρα της έκανε η Ιζαμπέλα Κογεβίνα, που αποφάσισε να εγκαταλείψει την ηθοποιία και να εργαστεί ως πιλότος.

Μπορεί να την δείτε στο πιλοτήριο και να σας φανεί γνωστή, μιας και η Ιζαμπέλα Κογεβίνα είναι από τις πιο γνωστές Ελληνίδες ηθοποιούς. Την είδαμε στο “Κάρμα”, στο “Φίλα το βατραχό σου” αλλά και παλαιότερα στην “10η εντολή”. Πλέον όμως, έγινε πιλότος και είναι κυριολεκτικά η απόδειξη του Sky is the limit!

Την εντοπίσαμε στο Instagram, όπου μοιράζεται στον προσωπικό της λογαριασμό φωτογραφίες από τη νέα της καθημερινότητα. Στη λεζάντα μιας εξ αυτών γράφει: “Από τη στιγμή που παίρνεις μία απόφαση, το σύμπαν συνωμοτεί για να την κάνεις πραγματικότητα” και δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο. Αξίζει να αναφερθεί μάλιστα, ότι η Ιζαμπέλα Κογεβίνα εργάζεται ως πιλότος περίπου 2 χρόνια τώρα και σίγουρα, η στολή της πάει απίστευτα.

Δείτε φωτογραφίες

The post Παράτησε την tv, έγινε πιλότος: Η Ιζαμπέλα Κογεβίνα τα άλλαξε όλα & ποζάρει περήφανη με την επιβλητική στολή της appeared first on Fumara.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Δημήτρης Σ

Σχετικές αναρτήσεις

Η ζωή είναι καλύτερη όταν τη ζεις με αληθινές φίλες

admin

Ο καρκίνος δεν νοιάζεται για το ποιος είσαι ή για το αν έχεις παιδί

admin

ABS: Το σπάνιο σύνδρομο που λίγο έλειψε να βάλει στη φυλακή έναν αθώο

admin