Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παραδέχθηκαν τα λάθη τους οι Γάλλοι

 

Βενσάν Κολέ και Εβάν Φουρνιέ στις δηλώσεις τους τόνισαν τα όσα δεν έκαναν σωστά στο τελικό κόντρα στην Ισπανία, καθώς και την καλύτερη εικόνα που είχαν οι αντίπαλοί τους.

Ο προπονητής και ο αρχηγός της Γαλλίας βρέθηκαν στη συνέντευξη τύποτ, με ιδιαίτερα κακή διάθεση, αλλά συνεχάρησαν την Ισπανία και παραδέχθηκαν τα λάθη που έκαναν εντός και εκτός παρκέ.

Αναλυτικά όσα τόνισαν:

Ο Κολέ ανέφερε:

«Η Ισπανία έπαιξε σπουδαία, έκαναν όσα είχαν σχεδιάσει και στις δύο πλευρές του παρκέ. Τα ξέραμε, αλλά δεν μπορούσαμε να τα αντιμετωπίσουμε. Ήταν επιθετικοί απέναντι στον Φουρνιέ και τον Ερτέλ, προσπάθησαν να μας διασπάσουν με την πίεσή τους. Είναι μία πολύ δυνατή ομάδα.

Δεν μας άφησαν να έχουμε τα όπλα για να γυρίσουμε το ματς. Χάσαμε το χρυσό μετάλλιο. Νομίζω ότι οι αδυναμίες μας οδήγησαν σε λάθη, από αυτά ο αντίπαλος έβαλε 35 πόντους ενώ εμείς μόλις επτά από τα δικά τους λάθη. Αυτός ο αριθμός τα λέει όλα γι’ αυτόν τον αγώνα. Επιβιώσαμε απέναντι στην Τουρκία και την Ιταλία, είχαμε πει ότι δεν πρέπει να κάνουμε λάθη. Αυτά τα λάθη μας σκότωσαν, ενώ ο αντίπαλος εκτέλεσε το πλάνο του στην εντέλεια».

Ο Φουρνιέ στάθηκε:

«Η Ισπανία έπαιξε καλύτερα από την αρχή μέχρι το τέλος. Είχε ένα ξεκάθαρο πλάνο, ενώ εμείς δεν εκτελέσαμε το δικό μας. Κάναμε πολλά λάθη, έβαλαν 35 πόντους από αυτά, δεν είχαμε τον έλεγχο. Απλώς έπαιξαν καλύτερα, δεν υπάρχει κάτι περισσότερο να πούμε».


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Χούλιγκανς: Στην Ευέλπιδων οι 31 από τους 67 συλληφθέντες για τη δολοφονία Λυγγερίδη

admin

Super League (6η Αγωνιστική play outs): Ματς επιβίωσης

admin

Στον ΠΑΟΚ για άλλα δύο χρόνια ο Χατζηθεοδώρου

admin