Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πατατράκ των “πάντσερ”

 

Οι Γερμανοί επικράτησαν 2:4 κόντρα στην Κόστα Ρίκα, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό, καθώς οι Ιάπωνες έκαναν το απίθανο, κέρδισαν τους Ισπανούς και πέταξαν εκτός διοργάνωσης το σύνολο του Φλικ.

Η Γερμανία μπήκε με το… μαχαίρι στα δόντια. Ο Μουσιάλα απείλησε με το καλημέρα, όμως ο Νάβας είπε “όχι”, κρατώντας ανέπαφη την εστία του. Τα “πάντσερ” έψαξαν από νωρίς το γκολ, με τον Μίλερ να επιχειρεί κεφαλιά-ψαράκι, που όμως ήταν άστοχη. Σο 13ο λεπτό, οι Γερμανοί βρήκαν το πολυπόθητο τέρμα, με τον Ραούμ να γεμίζει και τον Γκνάμπρι να παίρνει την κεφαλιά και να γράφει το 1:0. H υπεροχή τους ήταν εμφανής και με ευκολία έμπαιναν στην περιοχή της Κόστα Ρίκα. Ο Νάβας είπε και πάλι όχι, πραγματοποιώντας εξαιρετική απόκρουση σε κεφαλιά του Γκορέτσκα. Τα “πάντσερ” συνέχισαν να έχουν την κυριαρχία, ψάχνοντας και δεύτερο γκολ. Ο Μουσιάλα βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, πλάσαρε όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Η ομάδα του Φλικ, ήταν ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο και απείλησε, με την Κόστα Ρίκα να έχει καθαρά παθητικό ρόλο στο παιχνίδι.

Το δεύτερο μέρος, ξεκίνησε με τις δύο ομάδες πιο νωχελικές στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς να δημιουργούν ευκαιρίες για γκολ. Στο 58ο λεπτό, η Κόστα Ρίκα σόκαρε τους Γερμανούς, μετά το λάθος του Νόιερ που δεν συγκράτησε την κεφαλιά του Γουάνστον, κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Τεχέδα που σκόραρε στην επαναφορά. Τα “παντσερ” απάντησαν άμεσα, με τον Μουσιάλα να σουτάρει από τα αριστερά και τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι, όπως ακριβώς έγινε και στο σουτ του Ρούντιγκερ στο 64ο λεπτό. Στο 70ο λεπτό, η Κοσταρικανοί, πάγωσαν τους Γερμανούς. Ο Βάργκας σκόραρε μετά από στημένο του Κάμπελ και βάζει γερές βάσεις πρόκρισης για την ομάδα του. Τα “πάντσερ” αντέδρασαν άμεσα και έκαναν το 2:2 τρία λεπτά αργότερα με τον Χάβερτζ να σουτάρει και να φέρνει και πάλι το παιχνίδι στα ίσα. Τα “πάντσερ” ξανά με τον επιθετικό της Λειψίας βρήκαν δίχτυα για το 3:2. Στην εκπνοή της αναμέτρησης, η Γερμανία βρήκε και τέταρτο τέρμα, με τον Φίλκρουγκ να γράφει το 4:2. Κάτι που δεν ήταν αρκετό, καθώς η νίκη της Ιαπωνίας επί της Ισπανίας με 2:1, στέρησε την πρόκριση από τα “πάντσερ” που αποκλείστηκαν πρόωρα από τη συνέχεια του Μουντιάλ.

Γκολ: 58′ Τεχέδα, 70′ Βάργκας / 10′ Γκνάμπρι, 73′, 85′ Χάβερτζ
Δοκάρι: 63′, 66′ Μουσιάλα, 64′ Ρούντιγκερ
Κίτρινες: 77′ Ντουάρτε
Κόκκινες: –
Στατιστικό: Γράφει ιστορία η Φραπάρ, πρώτη γυναίκα διαιτητής που θα σφυρίξει σε Μουντιάλ ανδρών, καθώς θα διευθύνει το Κόστα Ρίκα-Γερμανία.

Κόστα Ρίκα (Σουάρες): Νάβας – Φούλερ, Ντουάρτε, Γουότσον, Βάργκας, Οβιέδο – Αγκιλέρα, Μπόρζες, Τεχέδα, Κάμπελ – Βενεγκας
Γερμανία (Φλικ): Νόιερ – Κίμιχ, Ζίλε, Ρίντιγκερ, Ράουμ – Γκορέτσκα, Γκιντιγκάν – Γκνάμπρι, Μουσιάλα, Σανέ – Μίλερ

LIVE Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Ιαπωνία 6 (4:3)

2. Ισπανία 4 (9:3)

3. Γερμανία 4 (6:5)

4. Κόστα Ρίκα 3 (3:11)


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Πλέι άουτ Σούπερ Λίγκα: Αγώνες επιβίωσης για Κηφισιά και Παναιτωλικό – Που μπορείτε να δείτε τους αγώνες

admin

Γερμανία (30η Αγωνιστική): Ντέρμπι ουραγών και ματς με ενδιαφέρον

admin

ΠΑΟΚ: «98 χρόνια Περηφάνιας, Αντίστασης, Ονείρου και Κατακτήσεων»

admin