Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περνάει ιατρικά και ανακοινώνεται ο Γόντικας

 

H “Βασίλισσα” τα έχει βρει σε όλα με τον διεθνή 28χρονο σέντερ και αναμένεται άμεσα να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις, με την ομάδα του Καντζούρη να αποκτά βάθος στη θέση του σέντερ και συνάμα έναν διεθνή Έλληνα αθλητή. 

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα (19:30, ΕΡΑ ΣΠΟΡ) την Τόφας, στο πρώτο παιχνίδι της σειρά για τα Play-In του Basketball Champions League και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

Ωστόσο, μετά την διευθέτηση των 9 ban που είχε επιβάλει η FIBA (ισοδυναμεί με απαγόρευση μεταγραφών και κίνδυνο ανάκλησης δελτιών), ο Ηλίας Καντζούρης και οι συνεργάτες του, ψάχνουν Έλληνες ποιοτικούς παίκτες για να δόσουν βάθος και ποιότητα στο ρόστερ της ομάδας. Μετά τον Βλάντο Γιάνκοβιτς, ο οποίος είναι κοντά και δοκιμάζεται στα Λιόσια, οι άνθρωποι της ΑΕΚ τα έχουν βρει σε όλα με τον Κωστή Γόντικα. Σύμφωνα με πληροφορίες του ertsports.gr, οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει για να συνεργαστούν ξανά (από τη σεζόν 2020/21), με τον διεθνή σέντερ να αγωνίζεται σε 15 παιχνίδια.

Το μόνο που μένει για να ανακοινωθεί η επιστροφή του Γόντικα, είναι να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις, αφού τελευταία αντιμετώπιζε κάποια… μικροπροβλήματα. Θυμίζουμε, πως παρελθόν από τους “κιτρινόμαυρους” αποτελούν οι Περσίδης και Φιλιππάκος.//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΓιάννης Κάρμας

Σχετικές αναρτήσεις

Ζίβκοβιτς: «Έχουμε πιθανότητες για το πρωτάθλημα»

admin

Η Άτκινσον MVP της Volley League Γυναικών

admin

Χάλκινο μετάλλιο οι Γερογιάν και Θανάση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Cheerleading

admin
Translate »
×