Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πικέ για Μέσι: «Δεν τον έχω συγχαρεί ακόμα για το Μουντιάλ»

 

Ο παλαίμαχος κεντρικός αμυντικός, σε συνέντευξή του, αναφέρθηκε στον Αργεντινό σταρ, τονίζοντας πως δεν του έχει ευχηθεί ακόμη για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Αργεντινή.

Ο Ζεράρ Πικέ παραχώρησε συνέντευξη, στην οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Λιονέλ Μέσι, επισημαίνοντας πως δεν τον έχει συγχαρεί ακόμη για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Παράλληλα, έδωσε τη δική του θέση για το δίλλημα Μέσι ή Ρονάλντο και απάντησε στην ερώτηση για το ποιοι αποτελούν τους καλύτερους συμπαίκτες που είχε στη διάρκεια της καριέρας του.

Αρχικά, για τον Λιονέλ Μέσι, ανέφερε: «Δεν τον έχω συγχαρεί ακόμα. Μπορεί να ακούγεται τρελό αλλά είναι η αλήθεια, ήμουν εντελώς αποκομμένος από το Παγκόσμιο Κύπελλο και γενικά από το ποδόσφαιρο μετά την απόσυρση μου. Δεν είδα κανένα παιχνίδι μέχρι και τον τελικό και ακόμη και τον τελικό δεν τον είδα ολόκληρο. Προσπάθησα να απομακρυνθώ, πήγα διακοπές , οι τελευταίοι μου μήνες στο ποδόσφαιρο ήταν πολύ δύσκολοι και χρειαζόμουν πραγματικά μια αποστασιοποίηση».

Για το ποιοι είναι οι καλύτεροι παίκτες σε κάθε θέση με τους οποίους έχει αγωνιστεί απάντησε: «Ίκερ Κασίγιας, Κάρλες Πουγιόλ, Σεσκ Φάμπρεγας και Λιονέλ Μέσι».

Για το δίλλημα Μέσι ή Ρονάλντο επισήμανε: «Η μονομαχία μεταξύ των δύο την τελευταία δεκαετία ήταν πραγματικά εντυπωσιακή και οι δύο είναι απίστευτοι, αλλά σε όρους ταλέντου ο Λιονέλ Μέσι είναι το νούμερο ένα χωρίς αμφιβολία».//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Απαγόρευση εισόδου για δύο αγωνιστικές στον Κούγια

admin

Με σημαντικές ελλείψεις ο ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στην Κηφισιά

admin

Το λαμπερό ζευγάρι του Κιέβου

admin