Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πινέδα: «Ήμουν πρόθυμος να δουλέψω με τον Αλμέιδα, ξέρω πως λειτουργεί»

 

Ο 26χρονος Μεξικανός μέσος της ΑΕΚ παραχώρησε συνέντευξη στο ESPN και αποκάλυψε, ότι ο λόγος που αποφάσισε να μετακομίσει στην “Ένωση” ήταν ο… Αργεντινός κόουτς.

Ο Ορμπελίν Πινέδα εξομολογήθηκε ότι ο Ματίας Αλμέιδα ήταν καθοριστικός στην απόφαση του να μετακινηθεί στην ΑΕΚ, ενώ ήταν και προσωπική επιθυμία του τεχνικού των “κιτρινόμαυρων”. Οι δύο άνδρες γνωρίζονται από την κοινή τους “θητεία” στην Τσίβας για δύο σεζόν, από το 2016 έως το 2018.

Ο Μεξικανός μέσος στις δηλώσεις του ανέφερε ότι είχε προτάσεις από ομάδες σε Ισπανία και Μεξικό, εν τέλει όμως προτίμησε την “Ένωση” του Ματίας Αλμέιδα, τονίζοντας ότι ξέρει πως λειτουργεί και ότι ήθελε να δουλέψει μαζί του. Επιπλέον εξομολογήθηκε ότι ένιωσε συγκινημένος από το ενδιαφέρον του 48χρονου κόουτς.

Δείτε τις δηλώσεις του: «Υπήρχαν αρκετές ευκαιρίες για μένα. Υπήρξαν ομάδες σε Ισπανία και Μεξικό, αλλά η επιλογή μου ήταν η ΑΕΚ κι αυτό οφείλεται και στην εμπιστοσύνη του προπονητή Αλμέιδα. Ήμουν πρόθυμος να δουλέψω μαζί του, ξέρω πως λειτουργεί».

Ενώ συμπλήρωσε: «Σκέφτηκα επίσης ότι θα έχεις μεγαλύτερη άνεση να δουλέψεις όταν έχεις την υποστήριξη του προπονητή. Ότι τον ξέρεις και σε ξέρει, εσύ απλά βάλε τη δουλειά σου για να μπορέσεις να προσφέρεις αυτό που σου ζητούν εδώ. Κι αυτό ήταν που με συγκίνησε περισσότερο και με παρακίνησε να πάω στην ΑΕΚ. Γι’ αυτό αποφάσισα και είμαι σε αυτή την πλευρά. Αυτό ήταν το πιο σημαντικό».


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Sold out το Ολυμπιακός- Μπαρτσελόνα

admin

Στην Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα

admin

Παναθηναϊκός: «Ο δρόμος είναι μακρύς…»

admin