Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πογιέτ: «Μεγάλη ευκαιρία για τους παίκτες τα φιλικά με Μάλτα και Ουγγαρία» (video)

 

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της “γαλανόλευκης” θέλει να δώσει ευκαιρίες και σε νέους ποδοσφαιριστές, εν όψει των φιλικών παιχνιδιών που θα κληθεί να δώσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Ο Γκουστάβο Πογιέτ παραχώρησε δηλώσεις εν όψει των φιλικών παιχνιδιών της Εθνικής ομάδας με Μάλτα (17/11) και Ουγγαρία (20/11), τονίζοντας πως θέλει να δώσει ευκαιρίες σε νέους ποδοσφαιριστές.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός πιστεύει πως τα εν λόγω φιλικά αποτελούν ευκαιρίες για να αποκομίσει πληροφορίες για ποδοσφαιριστές που δεν έχει διαμορφώσει πλήρη άποψη έως τώρα, ενώ για τις επιλογές του ανέφερε πως: «Δεν είναι επίσημη διακοπή για τις Εθνικές, έτσι κάποιες ομάδες δεν άφησαν τους παίκτες να έρθουν. Αυτό δίνει ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές. Το κλίμα είναι πολύ καλό».

Για την κατάσταση των παικτών είπε: «Θέλουμε να είναι οι παίκτες σε καλή κατάσταση, ώστε όταν έρθει ο Μάρτιος να μπορούν να αγωνιστούν 90 λεπτά και να έχω ποικιλία για να επιλέξω».

Για τις αλλαγές στην άμυνα, επισήμανε: «Ξέρουμε τον Βλαχοδήμο, τον Μπάλντοκ, τον Τσιμίκα ή τον Μαυροπάνο. Η κατάσταση στην άμυνα μάς δίνει την ευκαιρία να τσεκάρουμε κι άλλους παίκτες, σε περίπτωση που τους χρειαστούμε στα προκριματικά. Θα είναι παιχνίδια πληροφορίας για εμένα και ευκαιρία για τους παίκτες».//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Γεύματα αγάπης και προσφοράς από τον Ολυμπιακό (video)

admin

Με Ράγκλαντ η κορυφαία πεντάδα του BCL

admin

Αυτή είναι η απίθανη ιστορία του Βραζιλιάνου που απέκλεισε τον Στέφανο Τσιτσιπά στη Μαδρίτη

admin