Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ποτσέκο: «Αν παρακολουθήσω video του Αντετοκούνμπο θα πέσω σε κατάθλιψη»

 

Ο τεχνικός της Εθνικής Ιταλίας, προχώρησε σε απίστευτες δηλώσεις, στις οποίες μιλάει με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για τον Σούπερ Σταρ των Μιλγουόκι Μπακς.

Ο Τζιανμάρκο Ποτσέκο σε συνέντευξη που παραχώρησε στο “Sky Sports Italia”, ανέφερε χαρακτηριστικά πως αν καθόταν να παρακολουθήσει βίντεο του Γιάννη Αντετοκούνμπο θα… έπεφτε σε κατάθλιψη. Επιπλέον χαρακτήρισε τον “Greek Freak” ως “εξωγήινο”, καθώς όπως τόνισε “δεν είναι θνητός, ευτυχώς θα υπάρχουν και θνητοί αντίπαλοι”. Ο Ιταλός τεχνικός κατάφερε να “κλέψει” τις εντυπώσεις με τις δηλώσεις του για τον Αντετοκούνμπο, ενόψει της δεύτερης αγωνιστικής του Eurobasket, όπου θα βρεθούν αντιμέτωποι.

Δείτε όσα δήλωσε: «Ήδη ζω άσχημα με όλη την ένταση που έχουμε. Αν όμως επικεντρωθώ στον Αντετοκούνμπο… Καταλαβαίνω την πίεση που υπάρχει στον Γιάννη, είναι απίστευτος παίκτης. Αλλά έχω άλλα προβλήματα. Αν παρακολουθήσω VIDEO του θα πέσω σε κατάθλιψη».

Ενώ συμπλήρωσε: «Δεν είναι θνητός. Ευτυχώς θα υπάρχουν και θνητοί αντίπαλοι. Από την άλλη, αυτό θα μας δώσει κίνητρο όταν αντιμετωπίζουμε ένα φαινόμενο όπως αυτός. Είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό Eurobasket».


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Τέρζιτς: «Στο καλύτερο σημείο της σεζόν η Παρί Σεν Ζερμέν»

admin

Το Μαϊάμι κοιτάζει την περίπτωση του Ντουράντ

admin

Η Μπαρτσελόνα κρατάει τον Κουμπαρσί με ρήτρα που προκαλεί… ίλιγγο

admin
Translate »