Image default
MEDIA

Πρωινό ΑΝΤ1: Ο καλεσμένος έκπληξη της αυριανής εκπομπής

Πρωινό ΑΝΤ1: Ο καλεσμένος έκπληξη της αυριανής εκπομπής

Πρεμιέρα έκανε σήμερα το πρωί, το ανανεωμένο Πρωινό του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα και την υπέρλαμπρη Δούκισσα Νομικού. Οι δυο παρουσιαστές καθημερινά θα μας συντροφεύουν από τις 10 έως και τη 1 το μεσημέρι με θέματα της επικαιρότητας αλλά και της ψυχαγωγίας. Ποιος θα είναι ο αυριανός καλεσμένος της πρωινής εκπομπής;

Ο Γιώργος Καπουτζίδης στο Πρωινό του ΑΝΤ1

Στην αυριανή εκπομπή του Πρωινού, με τον Γιώργο Λιάγκα και την Δούκισσα Νομικού, σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες θα βρεθεί καλεσμένος ο μοναδικός Γιώργος Καπουτζίδης.

Ο αγαπημένος ηθοποιός και συγγραφέας, που πέρση απέδειξε για ακόμα μια φορά το πόσο υπέρ ταλαντούχος είναι μέσα από την σειρά «Σέρρες», η οποία προβλήθηκε στην πλατφόρμα του ΑΝΤ1, θα βρεθεί στο πλατό της πρωινής εκπομπής και μεταξύ άλλων θα μιλήσει φυσικά και για το νέο του θεατρικό έργο, που θα παρουσιαστεί τον Οκτώβρη στο Θέατρο Ήβη, με τίτλο, «42497». Αυτά και άλλα πολλά, στην αυριανή εκπομπή του Πρωινού, που θα είναι γεμάτη εκπλήξεις!

Πρωινό ΑΝΤ1: Ο καλεσμένος έκπληξη της αυριανής εκπομπής

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Πρωινό ΑΝΤ1: Ο καλεσμένος έκπληξη της αυριανής εκπομπής appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Χρήστος Γκόγκος

Σχετικές αναρτήσεις

HELPHELLAS : H Σύνδεση του Εθελοντισμού με το CSR και το ESG

admin

Συντάξεις: Ποιοι συνταξιούχοι πληρώνονται σήμερα το απόγευμα

admin

Τίτλοι τέλους για το Mega Καλημέρα – Τα τελευταία λόγια

admin