Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

“Πρώτη” για Κλαϊνχάισλερ στο Κορωπί

 

Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του και την υπογραφή του στο συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό έως το καλοκαίρι του 2026, ο Ούγγρος μεσοεπιθετικός έκανε την πρώτη του προπόνηση με τους “πράσινους” στο «Γ. Καλαφάτης» το πρωί της Παρασκευής (13/1).

Ο Λάζλο Κλαϊνχάισλερ πήρε μέρος σε όλο το πρόγραμμα δίχως το παραμικρό πρόβλημα, έδειξε πως είναι σε καλή κατάσταση από πλευράς δυνάμεων και φυσικής κατάστασης κι όπως όλα δείχνουν θα κάνει την «πρώτη» του σε αποστολή του Παναθηναϊκού την προσεχή εβδομάδα στον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον καλωσόρισε και τον παρουσίασε προς τους νέους συμπαίκτες του, οι οποίοι με τη σειρά τους φρόντισαν για τη «θερμή» υποδοχή του, με το καθιερωμένο «τούνελ» (υποδοχή με… φατούρο) που γίνεται σε κάθε νέο ποδοσφαιριστή της ομάδας.

Ο Κλαϊνχέισλερ, όπως και όλοι όσοι δεν αγωνίστηκαν περισσότερο από 60 λεπτά στη ρεβάνς Κυπέλλου της Τετάρτης με το Βόλο στο «Πανθεσσαλικό» (11/1), ξεκίνησε με προθέρμανση, συνέχισε με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, ασκήσεις 5-2 κι ολοκλήρωσε με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Στο πρόγραμμα συμμετείχε και ο Χουάνκαρ, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες μετά το ματς με την ΑΕΚ (τενοντίτιδα στον αχίλλειο) και θα είναι διαθέσιμος στο ματς της Κυριακής (15/1, 20:30) με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες». Αντίθετα, θεραπεία ακολούθησε ο Μάγκνουσον λόγω της θλάσης α’ βαθμού που έχει υποστεί στη γάμπα.//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Super League (6η Αγωνιστική play outs): Ματς επιβίωσης

admin

Στον ΠΑΟΚ για άλλα δύο χρόνια ο Χατζηθεοδώρου

admin

Μπαρτζώκας: «Άξιζε τη νίκη η Μπαρτσελόνα»

admin