Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σαλάχ: «Δεν ανησυχώ, όσο η ομάδα παίζει καλά τόσο κι εγώ θα βρίσκω γκολ»

 

Ο Αιγύπτιος σταρ βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα κόντρα στην Έβερτον χθες (13/2), για πρώτη φορά μετά τις 26 Δεκεμβρίου, και τόνισε πως το η νίκη στο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ θα αποτελέσει την αρχή μιας νέας πορείας για τους “κόκκινους”.

Η Λίβερπουλ πήρε βαθμολογική ανάσα με τη νίκη της με 2:0 χθες (13/2) κόντρα στην Έβερτον, μετά από τέσσερις αγώνες χωρίς νίκη (0-1-3). Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ επέστρεψε στα τρίποντα στο ντέρμπι του Μερσεϊσάιντ, με το οποίο ολοκληρώθηκε η 23η αγωνιστική της Premier League και με δύο ματς λιγότερα έμεινε… ζωντανή στο παιχνίδι της εξόδου στην Ευρώπη, καθώς έχει χάσει σημαντικό έδαφος μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ βρήκε ξανά το δρόμο προς τα δίχτυα, για πρώτη φορά μετά τις 26 Δεκεμβρίου και το ματς με την Άστον Βίλα, και τόνισε πως το χθεσινό (13/2) ματς θα αποτελέσει την αρχή μιας νέας πορείας:

«Ηταν ένα σημαντικό ματς, κυρίως για τη ψυχολογία μας. Από την περασμένη εβδομάδα στις προπονήσεις μιλούσαμε για την ανάγκη της νίκης και αυτή ήρθε με μια καλή απόδοση. Η νίκη αυτή δίνει στην ομάδα νέα προοπτική. Οσο για εμένα δεν ανησυχώ, όσο η ομάδα παίζει καλά, τόσο κι εγώ θα βρίσκω γκολ», τόνισε σχετικά ο Αιγύπτιος σταρ.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Σοκ για τον Στέφανο Τσιτσιπά! Αποκλείστηκε από το νο 118 στον κόσμο στην πρεμιέρα του στη Μαδρίτη.

admin

Ο Τσιτσιπάς έχασε από το Νο.118 του κόσμου

admin

Ο Χουέρτας είναι ο νέος MVP του Basketball Champions League

admin