Image default
MEDIA

Σασμός: Καρέ καρέ η κηδεία του Άγγελου – Ο Παύλος Βρουλάκης παρόν

Σασμός: Καρέ καρέ η κηδεία του Άγγελου - Ο Παύλος Βρουλάκης παρόν

Στο αυριανό επεισόδιο της σειράς, Σασμός, θα δούμε την κηδεία του Άγγελου Βρουλάκη. Όλη του η οικογένεια είναι εκεί και θρηνεί και μαζί με αυτούς και ο Παύλος, ο οποίος εμφανίζεται δημόσια στο χωριό, μετά από 20 ολόκληρα χρόνια, που όλοι τον νόμιζαν νεκρό.

Η Παύλος εμφανίζεται στην κηδεία του Άγγελου

Οι Βρουλάκηδες υποδέχονται τον Παύλο στο σπίτι, με μεγάλη συγκίνηση για την επιστροφή του. Παράλληλα, η Στέλλα προσπαθεί να μάθει απ’ την Βασιλική λεπτομέρειες για το χειρουργείο που έκανε η Αργυρώ, γιατί υποψιάζεται πως σχετίζεται με την κατάσταση της υγείας του Αστέρη. Ο Αστέρης δεν μπορεί να ησυχάσει στην ιδέα ότι η μάνα του είναι φόνισσα και ανακοινώνει στον Μαθιό ότι δεν προτίθεται να τη βοηθήσει.

Η Μαρίνα μαθαίνει για την επιστροφή του Παύλου και συγκρούεται μαζί του, λίγο πριν την κηδεία του Άγγελου, στο αυριανό επεισόδιο της σειράς, Σασμός. Ο Αστέρης λυγίζει και εξομολογείται στη Βασιλική όλο του τον πόνο για την Αργυρώ. Και ενώ το χωριό μαζεύεται στης Μαρίνας για να δώσουν τα σέβη τους στον νεκρό, εμφανίζεται ο Παύλος, μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων.

Σασμός: Καρέ καρέ η κηδεία του Άγγελου - Ο Παύλος Βρουλάκης παρόν

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Σασμός: Καρέ καρέ η κηδεία του Άγγελου – Ο Παύλος Βρουλάκης παρόν appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Χρήστος Γκόγκος

Σχετικές αναρτήσεις

HELPHELLAS : H Σύνδεση του Εθελοντισμού με το CSR και το ESG

admin

Συντάξεις: Ποιοι συνταξιούχοι πληρώνονται σήμερα το απόγευμα

admin

Τίτλοι τέλους για το Mega Καλημέρα – Τα τελευταία λόγια

admin