Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σπανούλης: «Στην αρχή μού κακοφάνηκε που μπήκα στο ΣΕΦ από γύρω»

 

Ο θρύλος του Ολυμπιακού και προπονητής του Περιστερίου παραχώρησε δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου και σχολίασε αυτό που δεν του άρεσε κατά την επιστροφή του στο γήπεδο όπου μεγαλούργησε ως παίκτης.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Βασίλης Σπανούλης:

Για το παιχνίδι: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την νίκη. Η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ευρώπη. Εύχομαι ολόψυχα να συνεχίσουν να παίζουν τόσο καλά και να κερδίζουν. Ένιωσα υπέροχα που γύρισα σε ένα γήπεδο που πέρασα 11 φανταστικά χρόνια. Είδα πάρα πολλούς φίλους. Όλοι με ρωτούσαν αυτή την εβδομάδα πώς νιώθω. Νιώθω πολύ ωραία που επέστρεψα στο δεύτερο σπίτι μου. Έχω μόνο θετικά συναισθήματα.

Είμαι περήφανος για τον τρόπο που έπαιξε σήμερα η ομάδα μου. Αν συνεχίσουμε με αυτή τη νοοτροπία, μόνο καλά πράγματα θα συμβούν. Κάποια στιγμή κουράστηκαν τα παιδιά, άνοιξε το παιχνίδι, ήταν και λογικό να συμβεί αυτό απέναντι στον Ολυμπιακό που έχει τέτοιους παικταράδες. Δεν ήρθαμε εδώ να κλέψουμε το παιχνίδι, ήρθαμε να παίξουμε μπάσκετ.

Για εμάς ακολουθεί ένα παιχνίδι την Τρίτη. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι ενεργειακά για το ματς με την Τενερίφη. Το θέλουμε πολύ γιατί είναι περσινή πρωταθλήτρια του BCL και είναι πρώτη αυτή τη στιγμή στην Ισπανία».

Για το αν μπερδεύτηκε και πήγε να μπει στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού: «Στην αρχή μου κακοφάνηκε που μπήκα από γύρω, αλλά πρέπει να αποδεχτούμε την κατάσταση. Είδα πολλούς φίλους, τους προέδρους. Στο τέλος είδα και τον Γιώργο Πρίντεζη, το φιλαράκι μου, που έχουμε περάσει τόσες στιγμές. Τα πράγματα είναι διαφορετικά πλέον και πρέπει να το αποδεχτούμε».

Για την οικογένειά του: «Τα παιδιά μου είναι φαν του Ολυμπιακού. Βλέπουν όλα τα παιχνίδια του Ολυμπιακού. Εδώ είδαν τον μπαμπά του να παίζει μπάσκετ. Ο ένας μου ο γιός είναι και στις ακαδημίες».

Για το Περιστέρι: «Ο Ολυμπιακός έχει τους δικούς του στόχους κι εμείς τους δικούς. Δεν πρέπει να ξεφεύγουμε από αυτό. Πρέπει να ξέρουμε που φτάνουν οι δυνατότητές μας. Να είμαστε ανταγωνιστικοί, να παρουσιάσουμε χαρακτήρα. Είμαστε μια νέα ομάδα με 10 καινούργια πρόσωπα, καινούργιο σταφ».

Για την επιστροφή στο ΣΕΦ: «Πολύ δύσκολα θα ακούσω το όνομά μου ως προπονητής σε άλλο γήπεδο. Το δέσιμο το δικό μου με τον Ολυμπιακό πάει στα επίπεδα λατρείας. Αυτό που εισπράττω εγώ και η οικογένειά μου δεν θα μπορούσα να το φανταστώ ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα. Αλλά θέλω να ξέρουν ότι τίποτα δεν μου χαρίστηκε. Το κέρδισα με την αγάπη μου και τη δουλειά μου στο μπάσκετ».

Για το αν ένιωσε κάποια στιγμή την ανάγκη να μπει να παίξει: «Πριν λίγο πήγα στα αποδυτήρια και έβγαλα το σορτσάκι που φορούσα από κάτω. Όχι πλάκα κάνω. Πρωταγωνιστές είναι οι παίκτες μου. Εμείς είμαστε εδώ για να τους δώσουμε ρόλους. Τα φώτα πρέπει να πέφτουν σε αυτούς. Με τα περισσότερα παιδιά από εδώ μεγάλωσα μαζί. Είμαι πολύ περήφανος για αυτά παιδιά, δούλεψαν πολύ και παίρνουν αυτό που τους αναλογεί και τους αξίζει. Μόνο όμορφα πράγματα έχω να πω για αυτούς και δεν το λέω για να το πω, το εννοώ. Αυτό θα το δείξει η πορεία. Σε μια χρονιά παίζουν πολλά ρόλο, ειδικά η υγεία. Φυσικά είναι ένα από τα φαβορί για να πάνε πάλι στο Final Four και αυτό δεν το λέω εγώ, το λένε όλοι. Είναι πιο έτοιμη ομάδα».

Για το αν σκέφτεται τη στιγμή που θα αποσυρθεί η φανέλα του: «Όταν έρθει αυτή η στιγμή θα το συζητήσουμε. Αργεί για την ώρα. Αυτή τη στιγμή με απασχολεί να πάω για φαγητό και να πιω ένα ποτήρι κρασί».


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Απίστευτη ανατροπή του Ολυμπιακού. Έχανε με 13 πόντους από την Παρτίζαν, αλλά νίκησε με 74-69

admin

Μια ανάσα από το πλεονέκτημα έδρας η “Μπάρτσα” | Μπαίνει στην δεκάδα η Εφές

admin

Σύνθημα νίκης και… ανατροπής με Γουίλιαμς-Γκος

admin
Translate »
×