Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

“Πεντάρα” και ντέρμπι… μόνο στα χαρτιά

 

Η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν επικράτησε με 5-0 της Φράιμπουργκ, σε ένα εκ των σημαντικών παιχνιδιών κορυφής στην Γερμανία αυτή την αγωνιστική, έχοντας πέντε διαφορετικούς σκόρερ.

Η Μπάγερν Μονάχου ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, μετά τη νίκη με 5-0 επί της Φράιμπουργκ. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League, ήταν κατώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, με τους Βαυαρούς να βρίσκουν γκολ νωρίς με τον Γκνάμπρι και να κάνουν δύο τα τέρματά τους πριν τελειώσει το πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε, με τον Σανέ να πετυχαίνει ένα εξαιρετικό τέρμα για το 3-0, ενώ σχεδόν αμέσως ο Μανέ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0. Από εκεί και μετά ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε, λόγω και των πολλών αλλαγών, με την Μπάγερν να σημειώνει και πέμπτο γκολ με τον Σάμπιτζερ. Οι Βαυαροί ανέβηκαν στους 19 βαθμούς, αφήνοντας στους 18 και τη τρίτη θέση την Φράιμπουργκ.

Ο αγώνας

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με την Μπάγερν να προσπαθεί να επιβάλλει το ρυθμό της και να παίρνει το προβάδισμα στην πρώτη ουσιαστική ευκαιρία που δημιούργησε, με τον Γκνάμπρι να παίρνει το ριμπάουντ στο σημείο του πέναλτι, μετά το σουτ του Μανέ και να κάνει το 1-0 στο 13′.

Η Φράιμπουργκ δεν έβρισκε τρόπους να απειλήσει την εστία του Ούλριχ και στο 33′ ο Τσούπο-Μότινγκ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0, μετά την εξαιρετική ασίστ του Σανέ, με τον Καμερουνέζο να μην αστοχεί στο τετ-α-τετ. Ο Γκνάμπρι έχασε τρομερή ευκαιρία στο 40′ για να κάνει τρία τα τέρματα της ομάδας του.

Ότι δεν κατάφερε ο Γερμανός εξτρέμ, το έκανε ο Σανέ με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, αφού έπαιξε το ένα-δύο με τον Τσούπο-Μότινγκ και εκτέλεσε από το ύψος της περιοχής με ένα τρομερό σουτ για το 3-0 στο 53′. Τρία λεπτά αργότερα και ο Μανέ έβαλε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, καθώς είδε τον Φλέκεν λίγο έξω από την εστία του και έσκαψε την μπάλα από πάνω του για το 4-0.

Από το 60′ και μετά με τις συνεχόμενες αλλαγές των δύο ομάδων, οι γηπεδούχοι έριχναν σταδιακά το ρυθμό, χωρίς να υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες στο παιχνίδι, με τον Σάμπιτζερ να σκοράρει στο 80′ το 5-0, μετά από λάθος διώξιμο της άμυνας της Φράιμπουργκ, με τον Αυστριακό να μην αστοχεί στο τετ-α-τετ με τον Φλέκεν και να σφραγίζει της νίκη της ομάδας του.

Γκολ: 13′ Γκνάμπρι, 33′ Τσούπο-Μότινγκ, 53′ Σανέ, 56′ Μανέ, 80′ Σάμπιτζερ

Κίτρινες: / 50′ Γκρέγκοριτς, 51′ Σιλντίγια, 72′ Στράιχ

Μπάγερν Μονάχου (Γιούλιαν Νάγκελσμαν): Ούλριχ, Μαζραουί (79′ Στάνισιτς), Ουπαμεκανό, Ντε Λιχτ (76′ Παβάρ), Ντέιβις, Γκορέτσκα (76′ Σάμπιτζερ), Κίμιχ, Γκνάμπρι, Σανέ (76′ Τελ), Μανέ, Τσούπο-Μότινγκ (66′ Μουσιάλα).

Φράιμπουργκ (Κρίστιαν Στράιχ): Φλέκεν, Σιλντίγια, Γκίντερ, Λίνχαρτ, Γκούντερ, Χόφλερ (64′ Κίτλερ), Έγκεστειν, Σχάντε (56′ Γου-Γιονγκ), Ντόαν (76′ Χόλερ), Γκρίφο (56′ Βίσχαπτ), Γκρέγκοριτς (57′ Πέτερσεν).

 


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Εβγαλαν αντίδραση οι Λέικερς, κυριάρχησαν οι Σέλτικς (video)

admin

Ο Aμορίμ ζητά συγγνώμη: «Το ταξίδι μου ήταν λάθος, η χρονική στιγμή ήταν εντελώς λανθασμένη»

admin

Μανωλόπουλος: «Μια ιδιαίτερη και περίεργη χρονιά, γίνονται μεγάλες επενδύσεις στην Ρουμανία» (video)

admin
Translate »
×