Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στάικος: «Δικαιούμασταν να γυρίσουμε το παιχνίδι»

 

Ο τεχνικός του ΠΑΣ δήλωσε αμέσως μετά το ματς ότι η ομάδα του δικαιούταν να γυρίσει το ματς με τον Ολυμπιακό, ωστόσο και αυτή η επιστροφή είναι σημαντική ψυχολογική τόνωση για τη συνέχεια.

Ο Θανάσης Στάικος σε δηλώσεις του στη NOVA αμέσως μετά την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό, τόνισε ότι ο ΠΑΣ έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση στο δεύτερο μέρος και μάλιστα δικαιούταν να κάνει την ολική ανατροπή, ωστόσο και αυτός ο βαθμός είναι ψυχολογική τόνωση για τη συνέχεια.

«Κατ’ αρχάς για να είμαστε δίκαιοι το 0:2 δεν ήταν δίκαιο. Ο Ολυμπιακός κατάφερε χωρίς πολλές να προηγηθεί με την ποιότητα των παικτών του. Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε πιο αποφασιστικά, χτίσαμε από πίσω παίξαμε πιο ορθολογικά, είχαμε ευκαιρίες και δικαιούμασταν να γυρίσουμε το παιχνίδι. Τονωτική ένεση ότι γυρίσαμε αυτό το ματς για τη συνέχεια».

Για την επιστροφή και τη σημασία που έχει αυτός ο βαθμός για τον ΠΑΣ: «Είναι μια ψυχολογική τόνωση, είναι σημαντικό βαθμός. Είδαμε καλύτερη εικόνα της ομάδας. Πιο συμπαγής με καλύτερες αποστάσεις, είχαμε καλή εικόνα ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Πρέπει να χτίσουμε σε αυτή την εικόνα για να μη κινδυνέψουμε στο τέλος».

Για την εικόνα του ΠΑΣ: «Ήταν καλή γιατί δουλέψαμε πολύ σε συγκεκριμένα κομμάτια και αυτό φάνηκε. Μας βοήθησε η διακοπή και μας έκανε καλό να ανασυνταχθούμε. Θα μπουν και οι μεταγραφές από το νέο έτος και θα προσπαθήσουμε να χτίσουμε κάτι καλό».

Για το ότι και οι δύο σκόρερ του ΠΑΣ ήταν να γίνουν αλλαγή: «Στην αρχή θα έπρεπε να ρισκάρουμε λίγο οπότε θα έβγαινε ο Παμλίδης για να αλλάξουμε τα δεδομένα, ωστόσο σκόραρε και έμεινε μέσα. Ήταν να βγάλουμε τον Λιάσο για να ρισκάρουμε περισσότερο, αλλά σκόραρε και δεν βγήκε. Υπάρχουν νέα παιδιά όπως ο Λιάσος, ο Πήλιος, ο Σούλης, τα οποία τώρα πατούν στην κατηγορία στα οποία θα χτίσουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας».//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Live Streaming: Τελετή Παράδοσης Ολυμπιακής Φλόγας

admin

Το πρόγραμμα του κυπέλλου πόλο σε άνδρες και γυναίκες

admin

Πρόταση της Μπάγερν στη Λεβερκούζεν για τον Τα

admin