Image default
ΒΙΝΤΕΟΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σταυρός Ημαθίας: Υπό άκρα μυστικότητα η κηδεία του βρέφους όσο η μητέρα του βρισκόταν στον εισαγγελέα

Με άκρα μυστικότητα πραγματοποιήθηκε στον Σταυρό Ημαθίας η κηδεία του βρέφους μόλις 11 μηνών, όσο η μητέρα του βρισκόταν στον εισαγγελέα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Στην τελευταία πράξη του δράματος το «παρών» έδωσαν μόλις τέσσερις άνθρωποι…

Όπως φαίνεται στα πλάνα, με σκυμμένο το κεφάλι και φορώντας κουκούλα η 29χρονη, που φέρεται να έριξε το μόλις 11 μηνών παιδί της στα παγωμένα νερά του Αλιάκμονα, βγαίνει από το Δικαστικό Μέγαρο Βέροιας. Στον Εισαγγελέα φέρεται να υποστήριξε «δεν σκότωσα εγώ το παιδί μου. Μου είπαν ότι κατέληξε».

Ζήτησε και πήρε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί ενώπιον του τακτικού ανακριτή της Βέροιας την Τετάρτη το πρωί. H 29χρονη αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση του 11μηνου παιδιού της. Το βρέφος άφησε την τελευταία του πνοή στα παγωμένα νερά του Αλιάκμονα από ασφυκτικό θάνατο σύμφωνα με το πόρισμα του Ιατροδικαστή.

Το κουβάρι της σοκαριστικής ιστορίας άρχισε να ξετυλίγεται όταν περαστικοί είδαν το άψυχο κορμάκι του βρέφους να επιπλέει στα νερά του ποταμού το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Στο σημείο βούτηξαν δύτες της ΕΜΑΚ και ανέσυραν το άψυχο κορμί της μικρούλας. Το βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βέροιας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τη νεαρή μητέρα, η οποία μετά από συνεχείς αντιφάσεις φέρεται να ομολόγησε, υποδεικνύοντας μάλιστα στους αστυνομικούς, το ακριβές σημείο στο οποίο έριξε το μωρό της. Σοκάρει η μαρτυρία του οδηγού ταξί, που την παρέλαβε από το σημείο στο φράγμα του Αλιάκμονα, που πήγε μαζί με την κόρη της και επέστρεψε μόνη.

Η μητέρα φεύγοντας από το σημείο φέρεται να έκανε ρεβεγιόν σε ξενοδοχείο της Αλεξάνδρειας Ημαθίας. Την ίδια ώρα, που οι γονείς της αναζητούσαν απεγνωσμένα το εγγόνι τους και είχαν ήδη ενημερώσει την αστυνομία για την εξαφάνισή του.

«Πάγωσαν» οι κάτοικοι του Σταυρού Ημαθίας, που γνώριζαν την οικογένεια. Σε κατάσταση σοκ και ο πατέρας του παιδιού.

Η μητέρα έμενε στο πατρικό της σπίτι στον Σταυρό Ημαθίας όπου μεγάλωνε το παιδί της μαζί με τους γονείς της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η νεαρή μητέρα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και νοσηλεύτηκε παλαιότερα σε Ψυχιατρική Κλινική.

ΠΗΓΗ ΕΡΤ3, ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΙΡΗΝΗ ΓΚΕΛΗ, ΤΑΣΟΣ ΠΑΝΤΟΛΕΩΝ, ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΕΛΕΝΗ ΚΑΜΠΑΚΗ

www.ertnews.gr


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWSΜαρία Καλτσίδη

Σχετικές αναρτήσεις

Μαθήματα αυτοάμυνας για γυναίκες από το δήμο Λαγκαδά

admin

Θεσσαλονίκη: Ημέρες καριέρας από τη ΔΥΠΑ στο πλαίσιο της έκθεσης BEYOND

admin

Γλυπτό από καμένους κορμούς δέντρων του δάσους της Δαδιάς στο Σουφλί

admin
Translate »
×