Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στην Πάτρα για το… 2X2 στις πρεμιέρες

 

Στο “Κλειστό Γυμναστήριο Περιβόλας” δοκιμάζεται σήμερα το απόγευμα (10/10, 19:15, ΕΡΤ3) ο νταμπλούχος Ολυμπιακός, ο οποίος λίγες ημέρες μετά την επικράτηση στην έδρα της Μπαρτσελόνα θέλει να “κάμψει” την αντίσταση του Απόλλωνα και να… ζευγαρώσει τις νίκες του.

“Ντεμπούτο” στο πρωτάθλημα κάνουν οι “ερυθρόλευκοι”. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα προέρχεται από το μεγάλο διπλό στη Βαρκελώνη και φυσικά την κατάκτηση του Super Cup. Σήμερα, θέλει να ξεκινήσει με το… δεξί και στην Ελλάδα, κάνοντας το 4/4 στους φετινούς της αγώνες. Ο Κώστας Παπανικολάου ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα επιγονατιδικου στο δεξι πόδι και δεν θα αγωνιστεί. Θέση στη 12αδα αναμένεται να πάρει ο Ιωσήφ Κολοβέρος.

Για τον Απόλλωνα η σημερινή αποστολή μοιάζει με… βουνό. Ωστόσο, ο Νίκος Βετούλας και οι παίκτες του στοχεύουν στο να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό από την αναμέτρηση και να προετοιμαστούν ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Οι δύο ομάδες είχαν κοντραριστεί και σε φιλική αναμέτρηση στις 6 Σεπτεμβρίου, με τον Ολυμπιακό να επικρατεί με σκορ 87-58.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:

Σάββατο 8 Οκτωβρίου
Λαύριο – Προμηθέας Πάτρας 80-90 (παρ.)
Ιωνικός Νίκαιας – Κολοσσός Ρόδου 89-84
Περιστέρι – ΠΑΟΚ 85-77

Κυριακή 9 Οκτωβρίου
Άρης – Παναθηναϊκός 69-65
ΑΕΚ – Καρδίτσα 79-63

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου
19:15 Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Δημοπρατείται το ιστορικό κράνος του Λάουντα (+video)

admin

Πάσχα με Formula 1 σε ANT1+ και ANT1

admin

Και επίσημα αποχώρηση Adrian Newey από Red Bull

admin
Translate »