Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στο… κυνήγι της δεύτερης θέσης ο ΠΑΟΚ | Απόδραση που δείχνει… εξάδα για τον Ατρόμητο

 

Με δύο αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 18ης αγωνιστικής της Super League, καθώς ο “δικέφαλος του βορρά” καλείται να δώσει συνέχεια στο σερί του, ενώ η ομάδα των δυτικών προαστίων έχει την ευκαιρία να πλησιάσει περαιτέρω τις θέσεις των πλέι οφ.

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί στην Τούμπα (20:00) τον ανεβασμένο ΟΦΗ και καλείται να δώσει συνέχεια στα θετικά του αποτελέσματα για να παραμείνει στην… τροχιά της ΑΕΚ και της δεύτερης θέσης. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου προέρχεται τόσο από την εκτός έδρας νίκη με 0:3 επί της Λαμίας, όσο και από το ματς Κυπέλλου με την Καλαμάτα (2:0). Από την άλλη, οι Κρητικοί δείχνουν ανεβασμένοι, μετά και την τεσσάρα στον Παναιτωλικό (0:4) και θέλουν να ξεφύγουν περισσότερο από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και να προσεγγίσουν σιγά-σιγά το πρώτο μισό της.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει (17:00) εκτός έδρας τη Λαμία, η οποία έχει στερηθεί τη χαρά της νίκης από τον Οκτώβριο του 2022 (1:0 κόντρα στον Λεβαδειακό). Η ομάδα του Κρις Κόλμαν επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 2:0 του Ιωνικού και εν συνεχεία ήρθε ισόπαλος 2:2 με τον Ολυμπιακό, στο επαναληπτικό παιχνίδι του Κυπέλλου. Με ενδεχόμενη νίκη, οι Περιστεριώτες πλησιάζουν περισσότερο στην εξάδα του πρωταθλήματος, ευελπιστώντας και σε… γκέλα του Βόλου ΝΠΣ. Από την άλλη, η ομάδα της Φθιώτιδας εξακολουθεί να ψάχνει το τρίποντο που θα της δώσει βαθμολογική… ανάσα, με στόχο να ξεφύγει από τις δύο τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.//

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής:

Σάββατο 14 Ιανουαρίου

17:00 ΠΑΣ Λαμία – Ατρόμητος
20:00 ΠΑΟΚ – ΟΦΗ

Κυριακή 15 Ιανουαρίου

16:00 ΑΕΚ – Παναιτωλικός
17:00 Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός
19:30 Ολυμπιακός – Άρης
20:30 ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου

Ιωνικός – Βόλος ΝΠΣ


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Volley League γυναικών: Ο τελικός των τελικών στου Ρέντη

admin

Basket League (5η Αγωνιστική play out): Ντέρμπι οκτάδας στην Πυλαία

admin

Στην Ριέκα η Βουλιαγμένη για να “σφραγίσει” την πρόκριση στο Final-4

admin