Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στράιχ: «Σέβομαι το όνομα και την ιστορία του Ολυμπιακού, αλλά δεν φοβόμαστε κάτι»

 

Ο τεχνικός της Φράιμπουργκ μίλησε στη συνέντευξη τύπου για τους “ερυθρόλευκους”, το πως περιμένει το αυριανό παιχνίδι, ενώ ξεχώρισε τον Βαλμπουενά από ρόστερ των Πειραιωτών.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Φράιμπουργκ αύριο (15/09, 19:45, ΕΡΑΣΠΟΡ) για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League, με μόνο στόχο τη νίκη για να ισοφαρίσει την ήττα από τη Ναντ στην πρεμιέρα.

Ο προπονητής της Φράιμπουργκ, Κρίστιαν Στράιχ, αναφέρθηκε στις απουσίες που θα έχει η ομάδα του στο αυριανό παιχνίδι και στις αλλαγές στις οποίες θα προχωρήσει, ενώ τόνισε και τη δυναμική του Ολυμπιακού, ξεχωρίζοντας από το ρόστερ τον Βαλμπουενά, που δε θα αγωνιστεί αύριο λόγω ενοχλήσεων.

Αναλυτικά ανέφερε:

Για τους τραυματίες και τις αλλαγές ενόψει Ολυμπιακού:

«Ο Σάλαι χειρουργήθηκε στο μάτι, δεν είναι στην αποστολή. Ο Λούκας Χούλερ επίσης αναμένεται μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες. Μπορεί να γίνουν μια-δύο αλλαγές σε σχέση με το ματς με την Γκλάντμπαχ καθώς ήταν αρκετά δυνατό για τους παίκτες μας».

Για τα κίνητρα των ομάδων:

«Κάθε ομάδα σε κάθε χρονιά μπορεί να περάσει στο Τσάμπιονς Λιγκ, πέρυσι και εμείς παραλίγο να περάσουμε, τώρα είμαστε στο Γιουρόπα Λιγκ και οι δύο ομάδες και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Για τον Ολυμπιακό και την έδρα του:

«Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη παράδοση, είδαμε τρία παιχνίδια φέτος, κάποια χάθηκαν στο τέλος. Δεν θέλω να πω συγκεκριμένους παίκτες που ξεχωρίζω, σίγουρα μπορώ να πω τον Βαλμπουενά. Σέβομαι το όνομα και την ιστορία του Ολυμπιακού, έχει πολύ δυνατή εξέδρα, αλλά δεν φοβόμαστε κάτι και περιμένουμε το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη. Δεν περιμένω ταραχές, περιμένω ωραίο παιχνίδι, θα έρθουν 750 ήρεμοι οπαδοί μας, ο κόσμος του Ολυμπιακού θα ασχοληθεί με την ομάδα του. Υπάρχει ελληνογερμανική φιλία, πολλοί Γερμανοί έρχονται εδώ και διακοπές και πολλοί Έλληνες εργάζονται στην Ελλάδα. Πρέπει να γίνεται διαρκής δουλειά με βίντεο και αναλύσεις, δεν έχουμε πολύ χρόνο, μετά τον Ολυμπιακό έχουμε πρωτάθλημα αμέσως με την Χοφενχάιμ και πρέπει πάντα να είμαστε έτοιμοι».


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Ράσφορντ: «Είμαι στόχος τους τελευταίους μήνες, αυτή η κατάσταση πρέπει να σταματήσει»

admin

Η Γαλλία παρέλαβε την Ολυμπιακή Φλόγα

admin

Κανονικά στην δωδεκάδα του Ολυμπιακού ο Πετρούσεφ

admin