Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Συνεχίζει στο Challenger League ο Απόλλων Σμύρνης

 

Στη νεοσύστατη διοργάνωση θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή της πορεία η “Ελαφρά Ταξιαρχία”, μετά την ήττα με 10-8 από τον Ερυθρό Αστέρα στη Βαρκελώνη, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου του 1ου προκριματικού γύρου του Euro Cup ανδρών.

Η ελληνική ομάδα προηγήθηκε στο ξεκίνημα με 3-0, στη συνέχεια με 5-3 και στα μέσα της τρίτης περιόδου με 7-4. Στη συνέχεια, όμως, υπέστη “μπλακ άουτ”, με αποτέλεσμα οι Σέρβοι να το εκμεταλλευτούν και να ισοφαρίσουν σε 7-7. Στην τελευταία περίοδο έφτασαν στην ολική ανατροπή παίρνοντας τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Ο Απόλλων με τέσσερις ήττες σε ισάριθμους αγώνες δεν έχει πλέον ούτε μαθηματικές ελπίδες για πρόκριση στον επόμενο γύρο του Euro Cup κι ως εκ τούτου θα συνεχίσει στο νεοσύστατο Challenger League. Την Κυριακή (16/10) στις 12:10 (ώρα Ελλάδας) ο Απόλλων θα δώσει το τελευταίο του ματς στο γκρουπ με αντίπαλο την Κόζιτσε.

Οκτάλεπτα: 3-3, 2-1, 2-3, 1-3.

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Μπογκντάνοβιτς 1, Μόκκας, Γωνιωτάκης, Δίπλαρος, Μπραΐμης, Χονδροκούκης 1, Βίτσκοβιτς 1, Γαρδίκας 3, Μυρίλος, Σολανάκης 2, Καβουσανός.

Ερυθρός Αστέρας: Μίσοβιτς, Τάνκοσιτς 3, Γκάγιτς, Μάρκοβιτς, Σούμποτιτς 1, Βάσιτς, Μπανίτσεβιτς, Μπασάρα, Βουκίτσεβιτς, Σέμαν 1, Μιλόγεβιτς 1, Ράντοβιτς 4, Ιβάνοβιτς.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Εβγαλαν αντίδραση οι Λέικερς, κυριάρχησαν οι Σέλτικς (video)

admin

Ο Aμορίμ ζητά συγγνώμη: «Το ταξίδι μου ήταν λάθος, η χρονική στιγμή ήταν εντελώς λανθασμένη»

admin

Μανωλόπουλος: «Μια ιδιαίτερη και περίεργη χρονιά, γίνονται μεγάλες επενδύσεις στην Ρουμανία» (video)

admin
Translate »
×