ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Σuγκινεί η Ευθαλία Παπακώστα από το Μαύρο Ρόδο: «Έχασα και τους δύο γονείς μου αλλά μου δίνουν δύναμη» – Σuγκινεί η ηθοποιός από το Μαύρο Ρόδο

Η Ευθαλία Παπακώστα, η ηθοποιός που υποδύεται την Όλγα στο «Μαύρο Ρόδο», μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για τις μεγάλες απώλειες που βίωσε στη ζωή της.

«Η Όλγα είναι μια πολύ δυναμική φιγούρα και έχει μια μητέρα η οποία ασκεί μεγάλη επιρροή στη ζωή της. Είναι ερωτευμένη με τον Πέτρο και θα τον κυνηγήσει πολύ. Θα μάθει τι συμβαίνει με την Ελισάβετ αλλά δεν θα καταλάβει το βάθος της κατάστασης», είπε η Ευθαλία Παπακώστα για το Μαύρο Ρόδο.

Η Ευθαλία Παπακώστα είπε στη συνέχεια: «Το πιο απελευθερωτικό πράγμα που μπορούμε να κάνουμε είναι να κυνηγάμε αυτό που θέλουμε μέχρι να μην το θέλουμε. Το πρώτο δύσκολο γεγονός της ζωής μου είναι όταν έχασα τη μαμά μου όταν ήμουν μικρή και αργότερα «έφυγε» και ο πατέρας μου. Έκανα πολύ ψυχοθεραπεία και με έχει βοηθήσει. Είναι φοβερό δώρο. Ο πατέρας μου ήταν σύμμαχος σε όλα. Έχω πάρει τόση αγάπη από εκείνον που μου δίνει δύναμη για πάντα».

Κλείνοντας, η Ευθαλία Παπακώστα είπε: «Σπούδασα θέατρο στη Νέα Υόρκη. Ήταν απελευθερωτικό. Επέστρεψα γιατί δεν ήθελα να ζήσω όλη μου τη ζωή εκτός Ελλάδας».

zappit.gr

The post Σuγκινεί η Ευθαλία Παπακώστα από το Μαύρο Ρόδο: «Έχασα και τους δύο γονείς μου αλλά μου δίνουν δύναμη» – Σuγκινεί η ηθοποιός από το Μαύρο Ρόδο appeared first on Fumara.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Δημήτρης Σ

Σχετικές αναρτήσεις

Ήπιε μια γουλιά και κατέρρευσε: 21χρονη πήρε καφέ από το αεροδρόμιο και βρέθηκε στην εντατική

admin

Έξαλλοι οι τηλεθεατές: Οριστικό τέλος στον «Ιησού από τη Ναζαρέτ», Πρώτο Πάσχα που συμβαίνει αυτό στη χώρα μας

admin

Η χαρά κατέληξε σε εφιάλτη: Πήγε στην Κύπρο να γιορτάσει τα γενέθλιά της και βρέθηκε να χαροπαλεύει στην εντατική

admin
Translate »
×