Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τέμπας: «Ο Εμπαπέ έμεινε σε ένα πρωτάθλημα που δεν είναι ανταγωνιστικό»

 

Ο πρόεδρος της Λα Λίγκα άσκησε κριτική στο αστέρι της Παρί Σεν Ζερμέν, αφού ο 23χρονος Γάλλος επιθετικός απέρριψε την προοπτική της Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Ο Κιλιάν Eμπαπέ έφτασε μια ανάσα από την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά τελικώς αποφάσισε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν, που του αποφέρει 100.000 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο!

Η απόφαση του 23χρονου επιθετικού εξόργισε τόσο τη Ρεάλ Μαδρίτης όσο και τη Λα Λίγκα, με τον πρόεδρός της, Χαβιέρ Τέμπας, να συνεχίζει να επικρίνει την απόφαση του Γάλλου σταρ να παραμείνει στο Παρίσι.

Μιλώντας σε δημόσια παρουσίαση για τα “Όρια Δαπανών της Ομάδας” της φετινής σεζόν, ο 60χρονος επικεφαλής του ισπανικού πρωταθλήματος ρωτήθηκε αν στο πρωτάθλημα λείπουν σούπερ σταρ όπως οι Λιονέλ Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο και Εμπάπε. «Αν κοιτάξουμε τους συλλόγους όπου βρίσκονται, θα δούμε ότι πρόκειται για συλλόγους που ρίχνουν χρήματα», είπε ο Τέμπας και συνέχισε «Φυσικά και θα θέλαμε να έρθουν, αλλά ούτε πέρσι ήταν εκεί. Ο Εμπαπέ έμεινε σε ένα πρωτάθλημα που δεν είναι ανταγωνιστικό».


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Με Χιμένεθ και Γιαννούλη στην Τρίπολη ο ΟΦΗ

admin

Προκρίθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες οι Κοκκαλάνης, Μαραμενίδης και τα αδέλφια Σπανάκη

admin

Τιμωρία μίας αγωνιστικής στην ΑΕΚ με αναστολή και πρόστιμο

admin