Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τζάμπολ με κομβικά παιχνίδια αντίδρασης

 

Η Basket League συνεχίζει τη δράση της και καλείται να πάρει ακόμη μία… στροφή, πριν την τελική ευθεία του πρωταθλήματος, με την 19η αγωνιστική να αρχίζει με δύο αναμετρήσεις.

Το μεσημέρι του Σαββάτου (18/3, 16:00), η αυλαία της 19ης αγωνιστικής, πρόκειται να ανοίξει με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Λαύριο και Άρη. Οι “κουκουβάγιες” έχουν πάρει σημαντικές νίκες κόντρα σε ΑΕΚ και Απόλλωνα Πάτρας, κάνοντας… άλματα για την αποφυγή του υποβιβασμού, ωστόσο προέρχονται από την ήττα κόντρα στο Περιστέρι (77-66). Με ρεκόρ 4-13 και με ένα ματς λιγότερο από τους υπόλοιπους… ουραγούς, η ομάδα του Γιώργου Λιμνιάτη καλείται να κάνει ένα μεγάλο βήμα και να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα. Από την άλλη, ο Άρης μετράει τρεις διαδοχικές ήττες και θα ψάξει εξίσου την επιστροφή του στα νικηφόρα αποτελέσματα. Οι Θεσσαλονικείς προέρχονται από το ματς με την Καρδίτσα, η οποία επικράτησε στην παράταση με 78-77. Το σύνολο του Γιάννη Καστρίτη θέλει να βελτιώσει το ρεκόρ του (9-9) και να τερματίσει σε… ευνοϊκή θέση, αναφορικά με τα playoffs του πρωταθλήματος.

Στις 19:15, ο Ιωνικός, που βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο, φιλοξενεί το Περιστέρι. Η ομάδα της Νίκαιας οφείλει να ανέβει… Γολγοθά για την παραμονή της στην Basket League και μετράει τρεις διαδοχικές ήττες από Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Απόλλωνα Πάτρας. Στον αντίποδα, η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, εξακολουθεί να κυνηγά την τρίτη θέση του πρωταθλήματος, στο οποίο είναι ισόβαθμη με την ΑΕΚ, έχοντας ρεκόρ 11-7. Παράλληλα, οι Περιστεριώτες θέλουν να δώσουν συνέχεια στο σερί τους, αφού μετρούν δύο διαδοχικές νίκες κόντρα σε Άρη και Λαύριο.

Στις 19:15 επρόκειτο να διεξαχθεί και το ματς ανάμεσα σε Προμηθέα Πατρών και ΑΕΚ, αλλά οδηγήθηκε σε αναβολή. Ο λόγος της απόφασης, αφορά το γεγονός πως πολλά από τα μέλη της αποστολής των Πατρινών που είχαν ταξιδέψει στο Λονδίνο για το ματς του Eurocup, δεν μπορούν να επιστρέψουν λόγω της συμμετοχής των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας στην απεργία.//

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής:

Σάββατο 18 Μαρτίου

16:00 Λαύριο – Άρης
19:15 Ιωνικός – Περιστέρι

Κυριακή 19 Μαρτίου

15:45 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
16:00 Κολοσσός Ρόδου – Απόλλων Πάτρας
17:00 ΠΑΟΚ – Καρδίτσα

 


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το ταξίδι της για τη Μασσαλία

admin

Γερμανία (31η αγωνιστική): Λειψία και Ντόρτμουντ για μία θέση… στα αστέρια

admin

Iσπανία (33η Αγωνιστική): Ντέρμπι με… θέα το σεντόνι

admin