Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Την “πάτησαν” Κρίσταλ Πάλας και Έβερτον | Σπουδαίο τρίποντο η Φούλαμ

 

Πλούσια ποδοσφαιρική μέρα σήμερα (30/8) στην Αγγλία με τέσσερα παιχνίδια να διεξάγονται στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της Premier League. Μεγάλη επικράτηση για τους Λονδρέζους, ισοφαρίστηκαν στο τέλος οι “αετοί”, δεν “κράτησαν” τα “ζαχαρωτά”.

Η Κρίσταλ Πάλας ήταν ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και κατάφερε να πάρει το δεύτερο τρίποντο της σεζόν. Στο πρώτο μέρος οι “αετοί” απείλησαν με τον Έζε στο 16ο λεπτό, με το σουτ που επιχείρησε, να περνάει βασανιστικά δίπλα από το δεξί δοκάρι. Τα υπόλοιπα λεπτά, μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, κύλησαν με την Πάλας να πιέζει, ψάχνοντας και ένα δεύτερο γκολ, με τη Μπρέντφορντ να βρίσκεται στη θέση του αμυνόμενου. Αυτό που δεν κατάφερε στο πρώτο μέρος, υλοποίησε στο δεύτερο μισό ο Γουίλφριντ Ζαχά. Ο επιθετικός των αετών, πήρε τη μπάλα από τα δεξιά και με ένα καταπληκτικό γκολ, έστειλε τη μπάλα στο “Γ”, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του. Η Μπρέντφορντ στα τελευταία λεπτά προσπάθησε να βρει το γκολ της ισοφάρισης και το κατάφερε στο 88′ με τον Βίσα, ο οποίος έδωσε τελικά το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Κρίσταλ Πάλας – Μπρέντφορντ 1 – 1

Στο “Κρέιβεν Κότατζ” η Φούλαμ υποδέχθηκε τη Μπράιτον με τους Λονδρέζους να ψάχνουν το δεύτερο τους τρίποντο. Οι “γλάροι” έχοντας ήδη 10 βαθμούς με νίκη θα… έπιαναν κορυφή. Στο πρώτο 45λεπτο δεν υπήρξαν ιδιαίτερες συγκινήσεις, κάτι που δεν ισχύει όμως και για το δεύτερο μισό. Η Φούλαμ ξεκίνησε πολύ δυναμικά και βρήκε… γκολ από τα αποδυτήρια, όταν ο Μιτρόβις στο 48′ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μετά από ασίστ του Κεμπανό. Επτά λεπτά αργότερα οι “γλάροι” βρέθηκαν πίσω στο σκορ με δύο γκολ, όταν ο Ντανκ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Η Μπράιτον είχε άμεση απάντηση με τον Μακ Άλιστερ να ευστοχεί στο 59′ από την άσπρη βούλα, βάζοντας ξανά στο παιχνίδι τους “γλάρους”. Τα υπόλοιπα λεπτά κύλησαν με τη Μπράιτον να προσπαθεί να ισοφαρίσει, χωρίς να τα καταφέρει εν τέλει, με τη Φούλαμ να είναι ιδιαίτερα επικύνδινη στην αντεπίθεση. Το παιχνίδι τελείωσε με 2-1 για τη ομάδα της Φούλαμ.

Φούλαμ – Μπράιτον 2 – 1

Στο παιχνίδι που έκλεισε την αυλαία για την Τρίτη (30/8) στην Premier League, Έβερτον και Λιντς αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 στο “Έλαντ Ρόουντ”. Τα “ζαχαρωτά” κατάφεραν να πάρουν… κεφάλι στο σκορ στο 17ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Γκόρντον να πλασάρει μέσα από την περιοχή, μετά την πάσα του Ιβόμπι, με τον γκολκίπερ της Λιντς να μην έχει απάντηση. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με την Έβερτον να διατηρεί το υπέρ της αποτέλεσμα. Με την έναρξη του δευτέρου μισού η Λιντς κατάφερε να φέρει το ματς σε ισορροπία. Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο 55ο λεπτό με τον Σινιστέρα, ύστερα από ασίστ του Άαρονσον. Μέχρι το τέλος δεν μπόρεσε καμία από τις δύο ομάδες να βρει το… χρυσό γκολ και έτσι μοιράστηκαν από ένα βαθμό.

Λιντς – Έβερτον 1 – 1


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Super League (8η Αγωνιστική play offs): Ο τελικός των δικεφάλων

admin

Παραμένει στην Μόντσα ο Κυριακόπουλος

admin

Ράκιτιτς: «Αγαπημένος μου ο Μεντιλίμπαρ, παίζαμε θεαματικό ποδόσφαιρο»

admin
Translate »
×