Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τσάβι: «Να έχουμε τον έλεγχο στο ματς με τη Ρεάλ, θα είναι δύσκολο αλλά θα προσπαθήσουμε»

 

Ο Ισπανός προπονητής, σε δηλώσεις που παραχώρησε στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της ρεβάνς του Κυπέλλου Ισπανίας με τους Μαδριλένους, σχολίασε όσα χρειάζεται να κάνει η ομάδα του για να κλειδώσει την παρουσία της στον τελικό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τσάβι:

«Θέλουμε να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, βέβαια παίζουμε με έναν αντίπαλο όπως η Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι δύσκολο, αλλά θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε, δεν θα είναι εύκολο. Χωρίς τον Ντε Γιόνγκ και τον Πέδρι μπορεί να μην έχουμε την κατοχή όπως θα θέλαμε, αλλά θα προσπαθήσουμε να έχουμε τον έλεγχο και να παίξουμε ένα επιθετικό ποδόσφαιρο».

Για τον Γκάβι ανέφερε: «Είναι πολύ ώριμος για την ηλικία του. Παίζει με πολύ πάθος, αύριο είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι και πρέπει να κάνουμε καλά τα πράγματα για να περάσουμε στον τελικό. Δεν διαβάζω τι λένε οι εφημερίδες. Εάν ο πρόεδρος είναι χαρούμενος μαζί μου, δεν με νοιάζει ποιος μου ασκεί κριτική».

Για τον Κεσί: «Ο Φρανκ Κεσί είναι ένας παίκτης ο οποίος δουλεύει για την ομάδα. Καταλαβαίνει τι θέλω από εκείνον και είναι σημαντικός γιατί έχει επιρροή στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου. Θα είναι σημαντικός αύριο είμαι σίγουρος».//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Ντούμας: «Τώρα πια, κοιτάζω και τους Ολυμπιακούς Αγώνες»

admin

Το Ipsilantis Trail επιστρέφει

admin

Διασυλλογικοί Αγώνες: Εξαιρετικός Γκαραγκάνης με 10.19 (2,4) στα 100μ.

admin
Translate »
×