Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τσάβι: «Χάσαμε δύο βαθμούς»

 

Απογοητευμένος με το αποτέλεσμα της ομάδας του, αλλά αισιόδοξος για την κατάκτηση του τίτλου εμφανίστηκε ο Ισπανός τεχνικός μετά το 0:0 με τη Χιρόνα στο Καμπ Νόου.

«Τα πράγματα δεν μας πήγαν καλά. Πήραμε έναν βαθμό, αλλά νομίζω ότι χάνουμε δύο. Είναι μια χαμένη ευκαιρία». Αυτά ήταν τα λόγια του Τσάβι Ερνάντες αφού δεν μπόρεσε να ξεπεράσει την ισοπαλία κόντρα στη Χιρόνα (0-0) στο Camp Nou.

«Ήταν πολύ δύσκολο για εμάς να βρεθούμε σε αυτή την προνομιακή κατάσταση (το +15 από τη Ρεάλ εάν κέρδιζε) και πρέπει να είμαστε ήρεμοι μέχρι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Όλα κοστίζουν πολύ και πρέπει να εκτιμάς τα πράγματα. Ο κύριος στόχος είναι να κερδίσουμε τη LaLiga και είμαστε σε καλό δρόμο. Είμαστε στον αγώνα και θέλουμε να το πετύχουμε. Όταν δεν κερδίζεις, ειδικά εντός έδρας, έχοντας τη δυνατότητα να φτάσεις στους 15… . Θα είχα υπογράψει με αίμα για να είμαστε σε αυτή την κατάσταση», τόνισε ο Τσάβι, ο οποίος θέλησε να τονίσει θετική πλευρά του πόντου που πήρε η ομάδα του, απέναντι στη Χιρόνα.

«Αυτό που με ανησυχεί είναι η κατάκτηση της LaLiga. Νομίζω ότι είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και εξαρτάται από το πώς θέλεις να το δεις. Το βλέπω θετικό. Προσπαθήσαμε και κάναμε καλό αγώνα. Είχαμε πολλές ευκαιρίες να σκοράρουμε και να κερδίσουμε απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. ‘Ημασταν καλοί στην υψηλή πίεση. Μας έλειψε η επιτυχία για να πετύχουμε τουλάχιστον ένα γκολ. Δεν μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι με έναν βαθμό στην έδρα μας, αλλά βρισκόμαστε 13 βαθμούς μπροστά από τη δεύτερη θέση με δέκα αγωνιστικές για τη λήξη. Πρέπει να αλλάξουμε δυναμική και να ξεκουραστούμε για να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με τη Χετάφε. Νομίζω ότι αξίζαμε τη νίκη», είπε ο Τσάβι.//

 


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Μανωλόπουλος: «Μια ιδιαίτερη και περίεργη χρονιά, γίνονται μεγάλες επενδύσεις στην Ρουμανία» (video)

admin

Νταμπλ από Μάρκο και Βασιλάκη

admin

Υποψήφιος για πάγκο εθνικής ομάδας ο Σόλσκιερ

admin
Translate »
×