Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τσέφεριν: «Χωρίς τον Μέσι η Αργεντινή δε θα είχε φτάσει ούτε στα προημιτελικά»

 

Ο πρόεδρος της UEFA, σε δηλώσεις που… φιλοξενούνται στο βιβλίο “Messianico”, αναφέρεται στον Αργεντινό σταρ, τονίζοντας πως χωρίς αυτόν η “αλμπισελέστε” δεν θα είχε φτάσει μακριά στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 του Κατάρ.

Το βιβλίο “Messianico” των δημοσιογράφων Σεμπάστιν Φεστ και Αλέξαντρ Ζούλιαρ, αφορά μία μεγάλη έρευνα για τη ζωή και την ποδοσφαιρική καριέρα του Λιονέλ Μέσι. Πρόκειται για μία ολοκληρωμένη και αποκαλυπτική βιογραφία, που κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα στην Ισπανία και την τρέχουσα εβδομάδα στην Αργεντινή.

Μέσα σε αυτό, υπάρχουν δηλώσεις του προέδρου της UEFA, Αλέξαντερ Τσέφεριν, τονίζοντας πως: «Στο τέλος, ο Μέσι παίζει όλη τη χρονιά με τον Κιλιάν Εμπαπέ», ενώ για τη χειρονομία του Εμιλιάνο Μαρτίνες, αναφέρει: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κοροϊδεύει τον Εμπαπέ. Αυτό δεν είναι αθλητικό πνεύμα, ήταν… πρωτόγονο και δεν μου άρεσε. Αυτό δεν γίνεται. Κέρδισες το Μουντιάλ! Δείξε μεγαλείο, δείξε ότι δεν είσαι πρωτόγονος. Μπορείς να είσαι τέλειος τερματοφύλακας, αλλά αν δεν είσαι καλός άνθρωπος…».

Εν συνεχεία, ο ίδιος εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον Λιονέλ Μέσι, επισημαίνοντας: «Χωρίς αυτόν, η Αργεντινή δεν θα είχε φτάσει ούτε στα προημιτελικά. Όταν δεν ξέρεις τι να κάνεις στο γήπεδο, περνάς τη μπάλα στον Μέσι. Ήμουν σίγουρος ότι ο τελικός -που ήταν φανταστικός- θα ήταν του Μέσι. Και στο τέλος το άξιζε. Η Αργεντινή ήταν καλύτερη από τη Γαλλία».//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Το Ipsilantis Trail επιστρέφει

admin

Διασυλλογικοί Αγώνες: Εξαιρετικός Γκαραγκάνης με 10.19 (2,4) στα 100μ.

admin

Νυχτερινή συνάντηση Σπανούλη με φίλους του Περιστερίου

admin
Translate »
×