ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τσιτσιπάς: «Η Στοκχόλμη μου έδειξε ότι μπορώ να φτάσω το Νο1»

 

Ο Έλληνας τενίστας, μίλησε για το τουρνουά, που τον έκανε να ονειρεύεται ότι μπορεί να φτάσει στην κορυφή της Παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό της Σουηδίας, για το τουρνουά της Στοκχόλμης στο οποίο θα συμμετάσχει την επερχόμενη εβδομάδα, δηλώνοντας πως η κατάκτησή του τέσσερα χρόνια πριν, τον έκανε να πιστέψει πως μπορεί να φτάσει στο Νο1.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

«Μου είχε δώσει αυτοπεποίθηση και με είχε βοηθήσει να πετύχω πολλές ακόμα νίκες στη συνέχεια (αυτός ο τίτλος). Επίσης μου έδειξε που βρισκόμουν στο ATP Tour, ότι μπορούσα να είμαι διεκδικητής τίτλων, να ανεβώ στην κατάταξη και να πλησιάσω στο όνειρό μου που ήταν πάντα να ανεβώ στο Νο.1 του κόσμου. Αυτό ήταν το πρώτο μεγάλο ορόσημο, το πρώτο βήμα που με οδήγησε και σε άλλες νίκες που έχω πετύχει μέχρι σήμερα»

Για τη φετινή αγωνιστική του αστάθεια: «Ήταν ένα κοντράστ συναισθημάτων. Ξεκινώντας από το US Open, όπου έκανα έναν από τους χειρότερους αγώνες στην καριέρα μου, δεν ένιωθα καθόλου ο εαυτός μου στο γήπεδο εκείνη τη μέρα. Τις τελευταίες δυο εβδομάδες νιώθω πολύ καλά, ήταν μια μεγάλη αλλαγή στον ψυχολογικό τομέα. Επέστρεψε η αγάπη μου για το παιχνίδι, αγαπώ πολύ περισσότερο αυτό που κάνω, νιώθω πιο δεμένος μ’ αυτό και πιο χαρούμενος όταν είμαι έξω στο γήπεδο και δουλεύω κάθε μέρα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα γιατί είναι το επάγγελμά μου και μου αρέσει αυτή η ψυχοσύνθεση που έχω αυτή τη στιγμή»

 


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

H επινίκια καλημέρα του Παναθηναϊκού (video)

admin

Η Stark arena στα χρώματα του Περιστερίου (video)

admin

Συνεχίζουν στη Μαδρίτη Σβιάτεκ και Γκοφ

admin