Image default
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

«Χάθηκε ξαφνικά ο μπαμπάς μου»: Ο θάνατος του πατέρα της Τσιμτσιλή που την σημάδεψε με τον χειρότερο τρόπο

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει μιλήσει για τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα της και πόσο την έχει επηρεάσει, με αφορμή τη συνέντευξη της Ζενεβιέβ Μαζαρί στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την απώλεια της μητέρας της.

Η απώλεια που σημάδεψε τη Σταματίνα Τσιμτσιλή

Όπως υπογράμμισε η παρουσιάστρια του Happy Day «Εγώ αυτό που έπαθα τότε που χάθηκε ο μπαμπάς μου έτσι ξαφνικά σε τροχαίο δυστύχημα, είναι ότι πέρασα μια περίοδο που μπορεί να έπαιρνα τη μαμά μου να μην το σήκωνε, να ξαναέπαιρνα σε μισή ώρα και πάλι να μην το σήκωνε. Μπορεί να είχε δουλειά ή να είχε ξεχάσει το τηλέφωνο. Κατευθείαν έμπαινα σε αρνητικές σκέψεις. Τι έχει πάθει, γιατί δεν το σηκώνει, που είναι, τι συμβαίνει; Αυτό το δούλεψα με ψυχανάλυση σιγά – σιγά γιατί σε πιάνει αγωνία επειδή έχεις ακούσει κάποια στιγμή από ένα τηλέφωνο ότι κάτι δε πήγε καλά με κάποιον άλλον».

Ο θάνατος του πατέρα της Σταματίνας Τσιμτσιλή που την επηρέασε

Μάλιστα, σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Μαμά-δες», η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε ξανά στο συγκεκριμένο περιστατικό, επισημαίνοντας «δεν ήταν εύκολο καθόλου όταν έφυγε ο μπαμπάς μου. Η μητέρα μου αμέσως πήρε την οικογενειακή επιχείρηση στα χέρια της, δεν θυματοποιήθηκε και δεν μεμψιμοιρούσε. Είδα τον πατέρα μου στον ύπνο μου και μου είπε κάποια πράγματα που ήθελα να τα ακούσω. Είχε έρθει και ήμασταν σε ένα αυτοκίνητο, γυρνά και με κοιτά και μου λέει γιατί βασανίζεσαι; Ξέρω ότι με αγαπάς” Ένιωσα τόσο πλήρης όταν ξύπνησα που ήταν βασικό για μένα ότι το ήξερε όπου κι αν ήταν».

The post «Χάθηκε ξαφνικά ο μπαμπάς μου»: Ο θάνατος του πατέρα της Τσιμτσιλή που την σημάδεψε με τον χειρότερο τρόπο appeared first on Fumara.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Δημήτρης Σ

Σχετικές αναρτήσεις

Μούχλα και υγρασία στο σπίτι: 5 αποτελεσματικοί τρόποι για να την εξαφανίσετε μια και καλή

admin

Η ζωή είναι καλύτερη όταν τη ζεις με αληθινές φίλες

admin

Ο καρκίνος δεν νοιάζεται για το ποιος είσαι ή για το αν έχεις παιδί

admin