Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Χωρίς Σιντιμπέ η αποστολή της ΑΕΚ απέναντι στον Ατρόμητο

 

Δεν θα βρίσκεται ο κεντρικός αμυντικός της “Ένωσης” στο παιχνίδι της Κυριακής (16/10 στις 16:00) απέναντι στους “Περιστεριώτες”, με τον Ματίας Αλμέιδα να ψάχνει τους πιθανούς αντικαταστάτες του.

Μπροστά σε 32.000 οπαδούς που θα γεμίσουν ξανά την “OPAP Arena”, οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα θέλουν να δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο σερί των τριών αγώνων που έχουν, συνδυάζοντας το με μία ακόμα καλή εμφάνιση αντίστοιχη με αυτές του τελευταίου διαστήματος.

Τελικά ο Σιντιμπέ, λόγω των ενοχλήσεων της οσφυαλγίας που ένιωσε την Παρασκευή, δεν μπήκε στην αποστολή της ΑΕΚ. Έβγαλε μέρος του προγράμματος στην τελευταία προπόνηση του Σαββάτου, όμως ο “Πελάδο” δεν ήθελε να τον ρισκάρει. Ο Τσούμπερ μετά από τη θλάση στους κοιλιακούς που υπέστη δεν είναι διαθέσιμος και θα μείνει εκτός για το επόμενο διάστημα, ενώ επίσης εκτός παραμένει και ο Φαν Βέερτ που είναι ανέτοιμος, αλλά και ο Τζαβέλλας παρότι προπονείται κανονικά. Αντίθετα ο Στάνκοβιτς επέστρεψε στην αποστολή.

Η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Ατρόμητο: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Αραούχο, Ελίασον, Κοσίδης


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Ιταλία (34η Αγωνιστική): Ξεχωρίζει το ματς στη Νάπολη

admin

Η Παρί ΣΖ «έδεσε» τον Ζαϊρ-Εμερί μέχρι το 2029

admin

Αγγλία (35η Αγωνιστική): Το ντέρμπι του Λονδίνου θα κρίνει πολλά

admin
Translate »
×