Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ψάχνει νίκη και… ηρεμία στο Μόναχο ο Παναθηναϊκός

 

Με τέσσερις σερί αποτυχίες και ανάμεσά τους τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό, οι “πράσινοι” θέλουν το εκτός έδρας τρίποντο απέναντι στην Μπάγερν (5/1, 21:30), στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στο Μόναχο την Μπάγερν απόψε (5/1, 21:30) και ψάχνει νίκη και… ηρεμία, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής και τελευταίας του πρώτου γύρου της Euroleague.

Οι “πράσινοι” μετράνε τέσσερις συνεχόμενες ήττες στη διοργάνωση, ανάμεσά τους και η βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό, και θέλουν να βάλουν ένα… στοπ στα αρνητικά αποτελέσματα. Ο Ντέγιαν Ράντονιτς πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ωστόσο γνωρίζει καλά πως πλέον θα κρίνεται και ο ίδιος πιο αυστηρά από τα αποτελέσματα και τις εμφανίσεις του συλλόγου.

Το “τριφύλλι” βρίσκεται στο 6-10 και την 15η θέση, η όγδοη της βαθμολογίας Εφές είναι στο 8-8, αλλά για να υπάρχουν ελπίδες πρόκρισης στα playoffs απαιτούνται άμεσα νίκες. Από την άλλη πλευρά, οι Γερμανοί είναι προτελευταίοι με ρεκόρ 5-11. Το “Audi Dome” θα είναι κατάμεστο και η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι θέλει να επιστρέψει και αυτή στα θετικά αποτελέσματα.

Το πρόγραμμα της 17ης αφωνιστικής:

Πέμπτη 5/1

20:00 Άλμπα Βερολίνου – Μπασκόνια
20:00 Ζαλγκίρις Κάουνας – Φενέρμπαχτσε
21:30 Μπάγερν – Παναθηναϊκός
21:30 Μπαρτσελόνα – Βίρτους Μπολόνια
22:00 Παρτιζάν – Μονακό

Παρασκευή 6/1

19:30 Ανατολού Εφές – Βιλερμπάν
21:00 Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο
21:30 Βαλένθια – Ερυθρός Αστέρας
21:45 Ρεάλ Μαδρίτης – Μακάμπι Τελ Αβίβ


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία της Ρόμα η Αταλάντα

admin

Η Βαλούρ αντίπαλος του Ολυμπιακού στον τελικό του European Cup

admin

Νίκη για τη Ρεάλ με το μυαλό στη Βιτόρια

admin
Translate »
×