Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Κλαϊνχάισλερ

 

Ο διεθνής Ούγγρος μεσοεπιθετικός έχει προταθεί και εξετάζεται από το “τριφύλλι”, με τους ανθρώπους της ομάδας να… γλυκοκοιτάζουν την περίπτωση του. Ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή της Όσιγιεκ έχει εκδηλώσει, επίσης, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Ο Λάζλο Κλαϊνχάισλερ είναι ένας από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι συνεργάτες του για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής, με το συμβόλαιο του να λήγει το καλοκαίρι του 2023. Ο 28χρονος έχει αρνηθεί την πρόταση ανανεώσης που του έχει κατατεθεί και κατά συνέπεια μπορεί να μιλήσει και να υπογράψει με όποια ομάδα επιθυμεί.

Τα κροατικά Μέσα επισημαίνουν πως ο μεσοεπιθετικός της Όσιγιεκ έχει δεχθεί κρούση από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αλλά και από μία ακόμη ευρωπαϊκή ομάδα της οποίας το όνομα δεν αναφέρουν. Ο 28χρονος Ούγγρος αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό και τη φετινή σεζόν μετράει 23 συμμετοχές με 8 γκολ και 4 ασίστ.

Ο Λάζλο Κλαϊνχάισλερ ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Κέρουλετ και το 2008 πήρε μεταγραφή στις ακαδημίες Πούσκας. Από το καλοκαίρι του 2012 έως τον Ιανουάριο του 2016, που πήρε μεταγραφή στη Βέρντερ Βρέμης έπαιζε στην πατρίδα του με τις φανέλες των Πούσκας και Βιντεότον (δανεικός).

Με τη γερμανική ομάδα αγωνίστηκε μόλις 7 φορές, καθώς είχε δοθεί δανεικός σε Ντάρμσταντ, Φερεντσβάρος και Αστάνα, ενώ η τελευταία τον αγόρασε το 2018 έναντι 750.000 ευρώ. Το Φεβρουάριο του 2019 μετακόμισε στην Όσιγιεκ, στην οποία αγωνίζεται έως σήμερα.

Ο Κλαϊνχάισλερ είναι ενεργό μέλος της εθνικής Ουγγαρίας, έχοντας αγωνιστεί σε 44 παιχνίδια, συμμετέχοντας στα EURO των 2016 και 2020, πετυχαίνοντας τρία γκολ, ένα εκ των οποίων απέναντι στην Εθνική Ελλάδας σε παιχνίδι για το Nations League το Σεπτέμβριο του 2018.//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Super League (6η Αγωνιστική play outs): Ματς επιβίωσης

admin

Στον ΠΑΟΚ για άλλα δύο χρόνια ο Χατζηθεοδώρου

admin

Μπαρτζώκας: «Άξιζε τη νίκη η Μπαρτσελόνα»

admin