Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Όουεν: «Ούτε ο Μέσι θα έπαιζε καλά στη Λίβερπουλ»

 

Ο παλαίμαχος επιθετικός ήταν ιδιαίτερα… καυστικός όσον αφορά τα σχόλια του για την φετινή πορεία των “κόκκινων”, εμπλέκοντας και τον αστέρα της Παρί Σεν Ζερμέν στην συζήτηση.

Ο κατήφορος σταματημό δεν έχει την φετινή σεζόν για την Λίβερπουλ, με το σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ να μένει άλλη μια αγωνιστική μακριά από την χαρά της νίκης, έπειτα από το ισόπαλο 0:0 με την Τσέλσι στο “Άνφιλντ”.

Ο Μάικλ Όουεν κλήθηκε να σχολίασε την απόδοση, της νέας μεταγραφής των “κόκκινων”, Κόντι Χάκπο, στην αναμέτρηση με τους “μπλε” και τόνισε πως όσο και να προσπαθεί είναι δύσκολο να λειτουργήσει και επισήμανε πως ούτε ο Λιονέλ Μέσι θα έπαιζε καλά στην Λίβερπουλ σε αυτό το χρονικό σημείο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Λυπάμαι γι’ αυτόν πραγματικά επειδή ήρθε σε μια ομάδα που δεν είναι συνεπής και έχει απωλέσει την αυτοπεποίθηση του παρελθόντος. Είχε μερικές ευκαιρίες και είναι ξεκάθαρο ότι προσπαθεί.

Είμαι σίγουρος ότι θα αποδειχθεί μια σπουδαία μεταγραφή για το μέλλον αλλά προς το παρόν, θεωρώ πως ούτε ο Μέσι θα έπαιζε καλά σε αυτή την ομάδα η οποία δυσκολεύεται αρκετά».//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Έκανε το πρώτο βήμα ο Εθνικός

admin

Χωρίς έξι στο Αγρίνιο ο Ατρόμητος

admin

Ισοπαλία που… “καίει” την Ναντ

admin