Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Όσιμεν: «Είμαι πεπεισμένος ότι θα είμαι στους αγώνες με την Μίλαν στο Champions League»

 

Καθησυχαστικός ήταν ο Νιγηριανός επιθετικός της Νάπολι σχετικά με τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί, τονίζοντας πως ανυπομονεί για τη φιέστα τίτλου.

Ο Βίκτορ Όσιμεν ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό και θα χάσει το παιχνίδι κόντρα στη Μίλαν για τη Serie A, μίλησε στο διαδικτυακό κανάλι “Tg5” θέλοντας να καθησυχάσει τους οπαδούς της ομάδας του.

Οι φίλοι της Νάπολι… καρδιοχτύπησαν όταν έγινε γνωστός ο τραυματισμός του Νιγηριανού, με τον ίδιο να κάνει σαφές πως θα επιστρέψει για τα δύο Ευρωπαϊκά ραντεβού κόντρα στους “ροσονέρι” στις 12 και 18 Απριλίου, όμως τόνισε πως χρειάζεται μερικές ημέρες ξεκούρασης.

Συγκεκριμένα δήλωσε: 

«Δεν είναι κάτι το σοβαρό ο τραυματισμός μου, αλλά θέλω να έχω 10-12 ημέρες ξεκούρασης για να αναρρώσω πλήρως. Ελπίζω και είμαι πεπεισμένος ότι θα είμαι στους αγώνες με την Μίλαν στο Champions League»

Και πρόσθεσε: «Είναι συγκλονιστική η αγάπη του κόσμου της Νάπολι, δεν έχω βρει τέτοια αγάπη στο παρελθόν. Ανυπομονώ να γιορτάσω με τους οπαδούς το πρωτάθλημα, στο στάδιο και στους δρόμους της πόλης.

Είμαστε όλοι ευτυχισμένοι και δίνουμε το μάξιμουμ για να πραγματοποιήσουμε το όνειρό μας. Όταν άρχισε η φετινή σεζόν, λίγοι πίστευαν σε εμάς. Είμαστε κοντά στο στόχο και ανυπομονούμε να γίνει πραγματικότητα το όνειρό μας».//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε μαζί του στον υποβιβασμό την Κηφισιά – Νίκη έκπληξη 3-2 στην Καισαριανή

admin

Μια χρονιά γεμάτη προβλήματα… τελείωσε με νίκη για την “μαχητική” Καρδίτσα

admin

Πάρτι παραμονής στο Αγρίνιο

admin
Translate »
×