Clicky

Image default
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αυτό είναι το καλύτερο ψωμί για την υγεία μας σύμφωνα με τους καρδιολόγους

Νομίζεις ότι τρώγοντας μόνο ψωμί ολικής άλεσης ή χωρίς γλουτένη κάνεις καλό στον οργανισμό σου; Από ότι φαίνεται, μάλλον κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας και άλλο είναι το μοναδικό ψωμί που πρέπει να μπαίνει σπίτι μας. Ή τουλάχιστον έτσι υποστηρίζει Αμερικανός καρδιοχειρούργος.

Ο Dr. Steven Gundry συμβουλεύει να μένουμε μακριά από τις “λεκτίνες” ή αλλιώς τοξικές, φυτικές πρωτεΐνες που βρίσκονται στο σιτάρι, αλλά και σε προϊόντα χωρίς γλουτένη. Όπως λέει ο ίδιος, όταν καταναλώνουμε λεκτίνες, “προκαλούν ένα είδος χημικού πολέμου στο σώμα μας”, που μπορεί να προκαλέσουν φλεγμονώδεις αντιδράσεις οι οποίες οδηγούν σε αύξηση του βάρους και σε προβλήματα υγείας.
psomi xwris lektines2

Και τότε τι θα τρώμε; Σύμφωνα με τον Dr. Steven Gundry λοιπόν, το μόνο ψωμί που μπορούμε να τρώμε είναι αυτό που παράγει η αμερικάνικη εταιρεία “Barely Bread”, το οποίο φτιάχνεται με αλεύρι αμυγδάλου, σπόρων και καρύδας και δεν περιέχει καθόλου σιτηρά, ταιριάζοντας απόλυτα σε μία διατροφή χωρίς λεκτίνη. Μάλιστα, όπως αναφέρουν στο site τους, το ψωμί τους είναι πιο υγιεινό από τις gluten-free φρατζόλες που ισχυρίζονται ότι είναι υγιεινές αλλά φορτώνουν τους καταναλωτές με επιπλέον υδατάνθρακες και ζάχαρη.

Βέβαια, επειδή εμείς εδώ δεν έχουμε Barely Bread, μας βλέπω να λέμε το ψωμί ψωμάκι!


Μετάβαση στην Πηγή
Author: PRONEWS

Σχετικές αναρτήσεις

Διπλωματικές πηγές για τη συνάντηση Γεραπετρίτη με Φιντάν, την Παρασκευή

admin

Αιτωλοακαρνανία: 59χρονη αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με μεγάλη ποσότητα φαρμάκων

admin

Εκλογές ΗΠΑ 2024 – Νίκη Τραμπ: Σ’ αυτές τις χώρες στρέφονται οι Αμερικανοί για… μετεγκατάσταση

admin
Translate »