Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Βύθισε την Σαμπντόρια η Ρόμα

 

Οι “τζιαλορόσι” επικράτησαν 3:0 της Σαμπντόρια στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Serie A, εκμεταλλεύτηκαν το στραβοπάτημα της Ίντερ και την πλησίασαν στην τρίτη θέση όπου και έχουν αμφότερες 50 βαθμούς.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να κυκλοφορούν την μπάλα και να προσπαθούν να επιβάλουν τον ρυθμό τους. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε για τη Σαμπντόρια με τον Γκαμπιαντίνι να κάνει το σουτ και τον Ρουί Πατρίσιο να λέει όχι. Η Ρόμα θέλησε να απαντήσει, με τον Βαϊνάλντουμ να κάνει το σουτ και να σημαδεύει το αριστερό δοκάρι. Οι “τζιαλορόσι” ανέβασαν ρυθμό και απείλησαν με τον Ζαλέφσκι αλλά και τον Πελεγκρίνι που δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Ραβάλια.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για τη Σαμπντόρια καθώς ο Μουρίγιο δέχθηκε δεύτερη κίτρινη, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες. Η Ρόμα αξιοποίησε το αριθμητικό της πλεονέκτημα και βρήκε άμεσα τέρμα, στο 57ο λεπτό. Ο Μάτιτς βρήκε τον Βαινάλντουμ, με τον Ολλανδό να βρίσκει τη μπάλα με το κεφάλι και να νικά τον Ραβάλια, βάζοντας την ομάδα του σε θέση οδηγού. Η πίεση των “τζιαλορόσι” στο δεύτερο μέρος ήταν ασφυκτική, χάνοντας τεράστιες ευκαιρίες με τους Ντιμπάλα και Σπινατσόλα να μην καταφέρνουν να σκοράρουν. Ο Αργεντίνος όμως, στην εκπνοή της αναμέτρησης, βρήκε τη λύση από την άσπρη βούλα, μετά από φάουλ του πορτιέρε τη Σαμπντόρια μέσα στην περιοχή και έγραψε το 2:0. Το τελικό 3:0 διαμόρφωσε στο 90+4 ο Ελ Σαράουι με τον κίπερ των φιλοξενούμενων, να μην μπορεί να αντιδράσει.

Έτσι, η Ρόμα πανηγύρισε τη νίκη με 3:0, εκμεταλλευόμενη το στραβοπάτημα της Ίντερ και την πλησίασε στην τρίτη θέση με 50 βαθμούς. Η Σαμπντόρια από την άλλη, βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς παραμένει προτελευταία με 15 βαθμούς.//

Γκολ: 57′ Βαινάλντουμ, 88′ Ντιμπάλα, 90+4 Ελ Σαράουι
Ρόμα: Πατρίσιο, Γιορέντε, Σμόλινγκ, Σπινατσόλα, Ζαλέβσκι, Μάτιτς, Βαϊνάλντουμ, Ελ Σαραουί, Ντιμπάλα, Έιμπραχαμ, Πελεγκρίνι

Σαμπντόρια: Ραβάλια, Μουρίγιο, Αμιόνε, Αουτζέλιο, Τζανόλι, Γουίνκς, Ρινκόν, Τζούριτσιτς, Κουιζάνς, Γκαμπιαντίνι, Λερίς

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής στη Serie A:

Σάββατο 1 Απριλίου

Κρεμονέζε – Αταλάντα 1:3
Ίντερ – Φιορεντίνα 0:1
Γιουβέντους – Βερόνα 1:0

Κυριακή 2 Απριλίου

Μπολόνια – Ουντινέζε 3:0
Μόντσα – Λάτσιο 0:2
Σπέτσια – Σαλερνιτάνα 1:1
Ρόμα – Σαμπντόρια
21:45 Νάπολι – Μίλαν

Δευτέρα 3 Απριλίου

19:30 Έμπολι – Λέτσε
21:45 Σασουόλο – Τορίνο


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Ντούμας: «Τώρα πια, κοιτάζω και τους Ολυμπιακούς Αγώνες»

admin

Το Ipsilantis Trail επιστρέφει

admin

Διασυλλογικοί Αγώνες: Εξαιρετικός Γκαραγκάνης με 10.19 (2,4) στα 100μ.

admin
Translate »
×