Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Λεντέσμα και… τύχη έφεραν το τρίποντο στην Κάντιθ

 

Οι “πειρατές” κατάφεραν να… σοκάρουν μέσα στην έδρα της τη Βαγιαδολίδ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, επικράτησαν με 1-0 και πήραν τρεις σημαντικούς βαθμούς.

Οι “μωβ” είχαν αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο γκολ, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, όμως αντί να βρουν δίχτυα, βρήκαν μπροστά τους έναν αργεντίνικο… τοίχο και τελικά το πλήρωσαν στο 92ο λεπτό.

Ο αγώνας

Η Βαγιαδολίδ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, με τον Πλάνο να κάνει μια καλή ατομική ενέργεια στο 6’ και το σουτ του να σταματά ο Λεντέσμα. Στο 37ο λεπτό, ο Πλάτα κέρδισε τις κόντρες από τα δεξιά, σέντραρε στον Ολάθα, ο οποίος έστειλε την μπάλα αρκετά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, από πλεονεκτική θέση. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Μόντσου εκτέλεσε κόρνερ, βρήκε τον Βάισμαν, με την κεφαλιά του Ισραηλινού επιθετικού να καταλήγει στην αγκαλιά του Λεντέσμα.

Η πρώτη φάση του δεύτερου μέρους ανήκε στη Βαγιαδολίδ. Στο 55’ ο Μόντσου έπιασε μια κεφαλιά στο ύψος της μικρής περιοχής, με τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων να μαζεύει με δεύτερη προσπάθεια. Δύο λεπτά αργότερα (57’), οι γηπεδούχοι έχασαν νέα διπλή ευκαιρία, με τον Λεντέσμα να αποκρούει τα σουτ των Κίκε Πέρεθ και Σον Βάισμαν.

Στο 60ο λεπτό, ο Πλάνο πήρε την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή, με το δυνατό του σουτ να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 70′, ο Σάντσεθ βρήκε τον Βάισμαν στη μεγάλη περιοχή, με την κεφαλιά του τελευταίου να καταλήγει στα χέρια του Λεντέσμα. Στο 77’ η Βαγιαδολίδ απείλησε ξανά, όμως, η κεφαλιά του Ναρβάεθ πέρασε χιλιοστά δίπλα από το δεξί δοκάρι του Λεντέσμα.

Στο 86ο λεπτό η Κάντιθ έκανε την πρώτη ευκαιρία της, με τον Αλκαράθ να βρίσκει χώρο έξω από την περιοχή, να σουτάρει, όμως να στέλνει την μπάλα άουτ. Κόντρα στη ροή του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 92’. Ο Αλβάρο Νεγρέδο εκμεταλλεύτηκε την άστοχη έξοδο του Ασένχο και σκόραρε προ κενής εστίας, μετά τη σέντρα του Θαλδούα.

ΓΚΟΛ: 90+2’ Νεγρέδο.

Κίτρινες: 18’ Μόντσου / 28’ Εσπίνο, 53’ Σαν Εμετέριο, 76’ Μαρί, 79’ Θαλδούα.

Βαγιαδολίδ (Μάρτιν Πατσέτα): Ασένχο, Φρεσνέντα, Φερνάντεθ, Σάντσεθ, Ολάθα, Μόντσου (68’ Σάντσεθ), Μέσα (82’ Μάλσα), Πέρεθ, Πλάτα (82’ Λεόν), Πλάνο (68’ Ναρβάεθ), Βάισμαν.

Κάντιθ (Σέρχιο Γκονζάλεθ): Λεντέσμα, Καρσελέν (71’ Θαλδούα), Ερνάντεθ, Τσουστ, Εσπίνο, Φερνάντεθ (61’ Μπονγκοντά), Σαν Εμετέριο (58’ Μαρί), Αλέχο (71’ Νεγρέδο), Σομπρίνο, Οκάμπο (46’ Αλκαράθ), Πέρεθ.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Ολυμπιακός– Παναθηναϊκός στην τελική “μάχη” για το πρωτάθλημα

admin

Ποστέκογλου: «Ποτέ δεν πιστεύω ότι το κίνητρό σου πρέπει να περιστρέφεται γύρω από τον… θάνατο κάποιου άλλου»

admin

Super League (8η Αγωνιστική play offs): Ο τελικός των δικεφάλων

admin
Translate »
×