Image default
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Μοντέλο δέχθηκε επίθεση από σκύλο και δείχνει το νέο της χαμόγελο: «Πριν φαίνονταν πολλά δόντια»

Η Brooklinn Khoury μοιράστηκε φωτογραφίες πριν και μετά την επίθεση σκύλου

Η Brooklinn Khoury έδειξε το μεταμορφωμένο χαμόγελό της, μετά την επίθεση που δέχτηκε από έναν σκύλο.

Το 23χρονο μοντέλο και επαγγελματίας skateboarder δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok απαντώντας σε έναν follower που τη ρώτησε αν είναι σε θέση να «χαμογελάει τόσο φωτεινά» όσο πριν χάσει το άνω χείλος της και μέρος της μύτης της, στην επίθεση του σκύλου το 2020.

«Ξέρω ότι όταν χαμογελάω πλέον είναι διαφορετικό από το πώς χαμογελούσα πριν», εξήγησε. «Πριν έδειχνα πολλά δόντια, τώρα απλά νιώθω άνετα να χαμογελάω χωρίς αυτά, επειδή το χείλος μου είναι ακόμα τόσο μακρύ».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε τις φωτογραφίες πριν και μετά την επίθεση και παραδέχθηκε ότι ελπίζει να αποκτήσει ξανά το αρχικό της χαμόγελο όσο προχωράει η ανάρρωσή της.

«Αλλά με την επόμενη επέμβαση, ο γιατρός μου θα το σηκώσει και σίγουρα πιστεύω ότι μετά από αυτό, θα δείχνω τα δόντια μου πολύ περισσότερο», είπε.

@brooklinnkhoury

Replying to @a.buikema before The attacked I had more teeth showing in my smile, now I feel comfortable smiling little HAH

♬ muerto gang – qubelly🗽

Από την πρώτη στιγμή, η Khoury υπήρξε ειλικρινής με τους φανς της σχετικά με τη διαδικασία ανάρρωσής της, καταγράφοντας τις πολυάριθμες επανορθωτικές επεμβάσεις της στα social media.

Πρόσφατα μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες στο Instagram, αναφέροντας πόσο φοβισμένη είχε νιώσει στην αρχή για τους τραυματισμούς της.

«Σήμερα έπρεπε να υπενθυμίσω στον εαυτό μου πόσο μακριά έχω φτάσει μετά την επίθεση. Κοιτάζοντας πίσω φωτογραφίες και βίντεο με κάνει να αισθάνομαι με έναν τρόπο που δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια. Ωστόσο σίγουρα αλλάζει την οπτική μου για το πόσο πολύτιμη είναι η ζωή και ο χρόνος», έγραψε.

«Ο χρόνος είναι τόσο απρόβλεπτος, αλλά και τόσο θεϊκός. Δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο, αλλά έμαθα τόσα πολλά για τη ζωή και την αναζήτηση της ευτυχίας μέσα από όλο αυτό το ταξίδι. Ό,τι κι αν περνάτε, θα καλυτερέψει και θα συμβεί με τον τρόπο που πρέπει», συνέχισε.

«Όταν μου συνέβη η επίθεση ήταν τόσο δύσκολο να δω τι μου επιφυλάσσει το μέλλον», πρόσθεσε σε άλλη ανάρτηση. «Ευχαριστώ τον Θεό που μου έδωσε τη δύναμη και τους ανθρώπους που έχω στη ζωή μου για να με βοηθούν να εξελίσσομαι και να συνεχίσω να εμπιστεύομαι τη διαδικασία».

Την περασμένη εβδομάδα, η Brooklinn Khoury βιντεοσκόπησε μάλιστα τον εαυτό της να πηγαίνει σε κατάστημα καλλυντικών, όπου ένας makeup artist ζωγράφισε ένα άνω χείλος στο πρόσωπό της.

πηγή : lifo

The post Μοντέλο δέχθηκε επίθεση από σκύλο και δείχνει το νέο της χαμόγελο: «Πριν φαίνονταν πολλά δόντια» appeared first on Fumara.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Δημήτρης Σ

Σχετικές αναρτήσεις

Τι να κάνετε όταν ανακαλύπτετε πως το παιδί σας είναι εκφοβιστής…

admin

Τα 5 κορυφαία πράγματα που συνιστούν οι καρδιολόγοι να κάνετε το Πάσχα

admin

Δείτε πως πρέπει να αυξήσετε τη φερριτίνη στο αίμα σας

admin